به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرتیپ دوم علی اکبر عباسی تجدد صبح چهارشنبه در جلسه شورای اداری گناباد اظهار کرد: منطقه پدافند هوایی شرق کشور حدود ۴۳۰ هزار کیلومتر مربع از آسمان خراسان جنوبی، قسمتی از سیستان و بلوچستان، نیمی از خراسان رضوی و کرمان را تحت پوشش دارد.
وی افزود: برای حفاظت از آسمان کشور و رفع تهدیدات در شرق کشور حلقه های متعدد و متنوع پدافندی تعریف و فعال شده است.
عباسی تجدد خاطرنشان کرد: دشمن در حال جایگزین کردن داعش به جای طالبان در افغانستان است تا مرزهای شرق کشور را ناامن کند ولی نیروهای مسلح با بیداری مقابل این توطئه خواهند ایستاد.
وی با اشاره به رخداد های اخیر در کشور و جهان ابراز کرد: امروز اتحاد در داخل کشور از هر زمان دیگری مهم تر است زیرا دشمن به دنبال ایجاد تفرقه در کشور بوده است. در طول یکسال گذشته حتی به دنبال تفرقه بین ارتش و سپاه بود که با هوشمندی فرماندهان و کارکنان این دو نهاد تیر دشمن به سنگ خورده است.
فرمانده منطقه پدافند هوایی شرق کشور خاطرنشان کرد: یکی از هدف هایی که دشمن دنبال می کند برنامه ریزی برای تاثیری گذاری در نسل جوان است که با انتقال فرهنگ هشت سال دفاع مقدس به نسل امروزی جلوی این کار گرفته خواهد شد.
فرمانده منطقه پدافند هوایی شرق کشور گفت: با اقدامات صورت گرفته و پیشرفت ۸۰ درصدی ، به زودی مرکز آموزشی پدافند هوایی در گناباد راه اندازی خواهد شد.
نظر شما