به گزارش خبرنگار مهر، مجید آنجفی روز چهارشنبه در جریان بازدید علیمراد اکبری، معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی از طرح های آبیاری نوین اراضی کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: طی سال های اخیر سیستم آبیاری نوین و تحت فشار در ۶۱هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی اجرا شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: برآورد انجام شده در رابطه با اراضی کشاورزی مستعد آبیاری نوین استان مرکزی حدود ۱۶۰ هزار هکتار بوده که با انجام ۶۱ هزار هکتار، حدود ۱۰۰هزار هکتار دیگر باید به سیستم آبیاری نوین و تحت فشار مجهز شوند.
آنجفی بیان کرد: طی سال گذشته بیش از شش هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی تحت پوشش سیستم آبیاری نوین و تحت فشار قرار گرفته که خوشبختانه بخش عمده ای از هزینه اجرای این طرح ها به صورت یارانه ای از سوی دولت پرداخت می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان ساخت: برای سال جاری نیز مقرر است بیش از هفت هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی در راستای کاهش هدررفت آب و جلوگیری از اتلاف منابع آبی به سیستم آبیاری نوین و تحت فشار مجهز شود.
وی تصریح کرد: خوشبختانه استان مرکزی تاکنون در اجرای طرح های استقرار سیستم آبیاری نوین و تحت فشار نسبت به بسیاری از استان ها وضعیت مطلوب تری داشته و تلاش داریم که این روند مطلوب همچنان ادامه داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: در حال حاضر ۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد و سالانه ۱.۲درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق کشور فرستاده می شود.
نظر شما