پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۱۹

سخنگوی شورای شهر در جمع خبرنگاران:

شورا با فردگرایی اداره نمی‌شود/لابی‌گری‌ها به ضرر مردم است

شورا با فردگرایی اداره نمی‌شود/لابی‌گری‌ها به ضرر مردم است

کرج - سخنگوی شورای شهر کرج با اشاره به اینکه در اداره شورا نباید به دنبال فردگرایی باشیم، گفت: روابط غیررسمی نتیجه‌ای جز لابی‌گری ندارد و این فرایند باعث ناامیدی مردم می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم خستو در حاشیه جلسه امروز شورای شهر در پاسخ به این سؤال که مردم تا کی باید منتظر انتخاب شهردار کرج باشند، اظهار کرد: ۲۶ فروردین‌ماه امسال استعفای شهردار کرج به شورا ارائه شد و اعضا یک روز بعد با این استعفا موافقت کردند. البته بحث معرفی شهردار جدید برای کرج از قبل از عید مطرح بود ولی متأسفانه برخی از اعضا صرفاً خواهان استعفای شهردار بودند و گزینه جایگزینی مدنظر نداشتند.

وی با تأکید بر اینکه درهمه جای دنیا رسم این است که وقتی افرادی از عملکرد شخصی در سمتی ناراضی هستند گزینه جایگزین را هم مدنظر دارند ولی متأسفانه این امر در انتخاب شهردار جدید کرج مدنظر قرار نگرفت، گفت: یک ماه قبل از عید زمزمه‌هایی از سوی برخی اعضای شورا برای معرفی فرد شایسته به‌عنوان شهردار کرج شنیده می‌شد ولی نتیجه‌بخش نبود.

عضو شورای شهر کرج با اشاره به اینکه مقرر بود شانزدهم اردیبهشت‌ماه اعضای شورای شهر فرد موردنظر خود برای تصدی سمت شهرداری کرج را معرفی کنند ولی این اتفاق نیفتاد و جلسه به‌روز دیگری موکول شد، گفت: درنهایت ۱۹ اردیبهشت از سوی رئیس شورای شهر پیامکی برای همه اعضا مبنی بر معرفی فردی به‌عنوان شهردار ارسال شد و قرار شد کاندیدای این سمت ۲۳ همین ماه در جلسه علنی برنامه‌های خود را ارائه دهد.

نباید شرایط به‌گونه‌ای پیش برود که برخی فکر کنند نظر هیئت‌رئیسه که اقلیت شورا را تشکیل می‌دهند، در فرایند انتخاب شهردار بر رأی اکثریت اولویت داردخستو با تأکید بر اینکه بیش از یک هفته از زمان ارائه برنامه توسط کاندیدای مورد وفاق اکثریت شورا می‌گذرد ولی هنوز اتفاقی نیفتاده و برخی از اعضا تازه به حرف از معرفی گزینه جدیدی می‌زنند، گفت: استدلال برخی از اعضا برای عدم پذیرش شهردار موردنظر اکثریت این است که این فرد صلاحیت لازم را ندارد ولی در قانون ذکرشده اول شهردار باید از طریق اعضا معرفی شود و بعد استعلامات لازم در مورد وی انجام شود و این‌که برخی چطور قبل از معرفی شهردار به عدم صلاحیت وی تأکیددارند، جای تعجب است.

وی با اشاره به اینکه در اداره شورا نباید به دنبال فردگرایی باشیم و نظر اکثریت مهم است و در شورا حتی یک رأی هم تأثیرگذار است، گفت: این‌طور نباید باشد که سلایق شخصی ماهیت این نهاد را زیر سؤال ببرد.

خستو با اشاره به اینکه شهردار قبلی کرج با هفت رأی انتخاب شد و این نشان می‌دهد اعضای شورا باید به نظرات هم احترام بگذارند و مبنا را اکثریت قرار دهند، گفت: در فرایند رأی‌گیری شورا اصلاً بحث حق و باطل مطرح نیست و افراد نباید فکر کنند می‌توانند اهمیت رأی اکثریت را نادیده بگیرند.

وی افزود: نباید شرایط به‌گونه‌ای پیش برود که برخی فکر کنند نظر هیئت‌رئیسه که اقلیت شورا را تشکیل می‌دهند، در فرایند انتخاب شهردار بر رأی اکثریت اولویت دارد.

عضو شورای شهر کرج با تأکید بر اینکه  دوران اداره امور بر مبنای روابط غیررسمی تمام‌شده، گفت: تاکنون کرج و کرجی‌ها از این روابط غیررسمی آسیب زیادی دیده‌اند و دیگر وقتان رسیده برای حفظ سلامت شهر و توسعه آن به  این روابط غیررسمی پایان دهیم.

روابط غیررسمی نتیجه‌ای جز لابی‌گری ندارد که این فرایند در نهایت به ضرر مردم تمام می‌شود و مردم را نسبت به مسئولان ناامید می‌کندخستو با تأکید بر اینکه روابط غیررسمی نتیجه‌ای جز لابی‌گری ندارد که این فرایند درنهایت به ضرر مردم تمام می‌شود و مردم را نسبت به مسئولان ناامید می‌کند، در پاسخ به این سؤال که به نظر می‌رسد قدرت اقلیت در شورای شهر کرج از رأی و خواسته اکثریت بیشتر است، گفت: این‌طور نیست که اقلیت هر کار بخواهد بتواند انجام دهد چون هر آنچه در شورای شهر می‌گذرد توسط ناظران بررسی و درنهایت رسیدگی می‌شود.

سخنگوی شورای شهر کرج در بخش دیگری از صحبت‌های خود با گلایه از این‌که از بسیاری از لوایح شهرداری خبر ندارد و اصلاً این لوایح به دستش نمی‌رسد، افزود: به‌عنوان نماینده شورا در جریان نامه‌های ورودی و خروجی شورا قرار نمی‌گیرم. به همین دلیل وقتی رسانه‌ها از من می‌پرسند تاکنون چه تعداد لوایح ناخوانده در شورا وجود دارد نمی‌توانم پاسخ روشنی بدهم.

وی افزود: در تماس تلفنی‌ای که با سرپرست شهرداری کرج داشتم باخبر شدم شهردار چندین لایحه  طی هفته‌های اخیر به شورا فرستاده که  در دستور کار قرار نگرفته‌اند و ما نیز از وجود آن‌ها بی اطلاع هستیم.

کد خبر 4301625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha