پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۱:۱۲

قاووق:

رژیم سعودی عاجزتر از آن است که مانع حضور حزب الله در دولت شود

رژیم سعودی عاجزتر از آن است که مانع حضور حزب الله در دولت شود

عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان گفت: سعودی ها مایل به حضور حزب الله در کابینه جدید لبنان نیستند اما آنها ناتوان تر و ضعیف تر از آن هستند که بتوانند مانع ورود حزب الله به دولت شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، شیخ نبیل قاووق عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان گفت: سعودی ها به طور آشکار و پنهان مایل هستند که حزب الله وارد کابینه جدید لبنان نشود اما گذشت روزها ثابت خواهد کرد که رژیم سعودی ناتوان تر و ضعیف تر از آن است که مانع از آن شود که حزب الله وزیران فعالی در کابینه داشته باشد.

وی افزود: حزب الله به شکل قوی و فعال و وزین وارد کابینه خواهد شد و لبنان عرصه مناسبی برای تحقق دستاورد سعودی ها علیه مقاومت نیست. لبنان ضد دیکته های سعودی ها باقی می ماند.

عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان بیان کرد: سعودی ها همانطور که در انتخابات پارلمانی دخالت کردند امروز نیز در مرحله پس از انتخابات و تشکیل دولت دخالت می کنند و این دخالت ها در امور داخلی لبنان به شکل بی سابقه ای رسیده است. در نامزدی ها، ترکیب فهرست ها و خرید آراء و نیز امور تشکیلاتی احزاب لبنان دخالت کردند و هم اکنون نیز در تشکیل فراکسیون های پارلمانی ضد مقاومت برای محاصره و تضعیف و فرسودن آن دخیل هستند.

قاووق تاکید کرد: سیاست عادی سازی عربستان را اسرائیل خطری واقعی برای لبنان و فلسطین است. ملت لبنان اولین زیان کننده از معامله قرن پس از ملت فلسطین است به ویژه که این معامله خطری حیاتی برای لبنان از نظر جمعیت شناختی، سیاسی و نظامی است. از همین رو ما باید توان سیاسی و نظامی خود را به منظور مقابله با معامله قرن تقویت کنیم.

وی گفت: مقاومت پس از موفقیت گزینه هایش در انتخابات پارلمانی از نظر مردمی و سیاسی مصون تر شده و توان بیشتری برای مقابله با چالشها و مخاطرات پیدا کرده است.

کد خبر 4301873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسن ازساوجبلاغ IR ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۳۱
      0 0
      حزب الله ومحورمقاومت مراقب جان کاندیداهای منتخب باشند،ازآل سعود جنایتکارومزدورانش که بادلارهای نفتی تجهیز شده اند،همه کاربرمی آید.