پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ دی ۱۳۸۵، ۹:۴۹

احمدی نژاد در جمع مردم لالی:

همه ملت ایران بختیاری هستند/ قدرت‌ها نمی توانند جلوی پیشرفت ملت ما را یگیرند

همه ملت ایران بختیاری هستند/ قدرت‌ها نمی توانند جلوی پیشرفت ملت ما را یگیرند

رئیس شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: غربی ها در موضوع هسته‌ای چون منطق ندارند، می‌خواهند از زبان و روش تبلیغاتی زورگویی استفاده کنند، غافل از اینکه ملت ایران دست آنها را خوانده و به هیچ وجه تسلیم زورگویی های آنان نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به خوزستان، دکتر محمود احمدی نژاد صبح امروز در چهارمین و آخرین روز از بیست و چهارمین سفر استانی خود ، با لباس و کلاه محلی بختیاری در جمع مردم شهرستان لالی حاضر شد و این دیار را دیار غیرت، شرافت، ایمان و نجابت خواند و گفت: دنیا بداند بختیاری یعنی ایمان پاک، عشق علی و آل علی، شجاعت، غیرت و مردانگی،  بختیاری یعنی میهمان نوازی و نجابت ، من با افتخار اعلام می کنم همه ملت ایران بختیاری هستند.

وی افزود: لباس بختیاری یعنی لباس افتخار و شرف ، اگر خدا به من توفیق نمایندگی این دیار را می داد، با این لباس در مجلس حاضر می شدم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود ، با اشاره به موضوع هسته ای ایران گفت: مشکل امروز جهان این است که عده‌ای قدرت های فاسد از مسیر الهی فاصله گرفته و می خواهند تمام مسائل جهان را با ابزار زور و قلدری حل کنند.

وی افزود: این قدرت ها در مقابل ملت ایران چون منطق ندارند، می خواهند زور بگویند و من به آنها اعلام می کنم ، ملت ایران صلح طلب، اهل منطق است و اهل تجاوز به دیگران نیست ولی بدانید همه ملت ایران به ویژه ایل بختیاری مقابل زورگویی ها خواهد ایستاد.

رئیس شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: در موضوع هسته ای آنها چون منطق ندارند می خواهند از زبان و روش تبلیغاتی زورگویی استفاده کنند ؛ غافل از اینکه ملت ایران دست آنها را خوانده و به هیچ وجه تسلیم زورگویی های آنان نخواهد شد.

رئیس قوه مجریه در ادامه صحبت های خود با بیان اینکه امروز مسئولیت مهم ما ساختن ایران است، گفت: برای امر اشتغال جوانان در شهرستان لالی از تسهیلات ارزان قیمت برای کارهای زودبازده در سال جاری مبلغ 96 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وی خطاب به جوانان تاکید کرد: آن نیرویی که ایران را می سازد نیروی بی پایان جوانان است، آستین همت را بالا بزنید و در یک مجاهدت مستمر با کمک و حمایت دولت کشور را بسازید.

رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: من به عنوان مسئول اجرایی کشور اعلام می کنم هر مقدار بودجه عمرانی توسط مجلس تصویب شود، این دولت آمادگی دارد که به طور شبانه روز بدود و ایران را آباد کند.

وی در خاتمه از تخصیص بودجه برای آغاز عملیات گازرسانی، افزایش بودجه و تسریع در طرح آبرسانی، احداث مجتمع آبرسانی منطقه حقی احداث یک واحد دانشگاه پیام نور تخصیص اعتبار برای جاده های روستایی و ساخت دو مجموعه ورزشی مخصوص دختران و پسران در شهرستان لالی خبر داد.

گفتنی است رئیس جمهور تا ساعتی دیگر در جمع مردم شهرستان مسجد سلیمان سخنرانی خواهد کرد.

کد خبر 430504

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha