به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی کاروند ظهر شنبه در جمع بانوان مبلغه با بیان اینکه حضرت خدیجه کبری(س) مظهر ایثار در راه ارزش های دین اسلام است، گفت: مراسم سالروز وفات این بانوی بزرگوار توسط ۳۵ هیئت بانوان و ۲ موسسه قرآنی در شهرهای تویسرکان، فرسفج و سرکان برگزار شد.
وی با بیان اینکه این بانو با آنکه در عصر جاهلیت در مکه دیده به جهان گشود و در آن شهر قبیله گرا و طایفه مدار رشد و کمال یافت، در عفت، نجابت، سخاوت، حسن معاشرت و مهر و وفا با همسر کم نظیر بود؛ گفت: حضرت خدیجه در آن عصر، طاهره و سیده نساء قریش بود.
حجت الاسلام کاروند گفت: حضرت خدیجه(س) در اسلام یکی از چهار بانویی که بر تمام بانوان بهشت فضیلت و برتری دارد.
حجت الاسلام کاروند با تاکید بر الگوپذیری بانوان از آن حضرت، ادامه داد: باید کمالات و صفات حضرت خدیجه (س) را برای جهانیان به خصوص زنان بازگو و ایشان را به عنوان الگوی بزرگ خدمت به اسلام، پیامبر و شوهرداری معرفی کرد.
نظر شما