پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ دی ۱۳۸۵، ۱۵:۱۹

امام جمعه موقت قم:

ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی از فتنه‌های استکبار جهانی است

آیت‌الله جوادی آملی گفت: ایجاد اختلاف و تفرقه میان شیعه و سنی یکی از توطئه‌ها و فتنه‌های همیشگی استکبار جهانی و دشمنان اسلام است.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله عبدالله جوادی آملی در خطبه‌های نماز جمعه طی سخنانی ضمن تبریک به مناسبت میلاد امام هادی (ع) و عید غدیر خم، با اشاره به اهمیت مسئله امامت در غدیر گفت: اصرار پیامبر در مسئله غدیرخم بر اصل امامت بوده است.

وی انجام کارهای تبیلغی، تشریحی و تحقیقی را جهت جلوگیری از شبهه افکنی و آسیب بر مبانی اسلام ضروری دانست و خاطر نشان کرد: مسئله امامت و ولایت باید به درستی برای همگان تشریح و تبیین شود.

امام جمعه موقت قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش های دشمنان در ایجاد تفرقه و نفاق بین شیعیان و سنی ها گفت: متاسفانه در عربستان و برخی کشورهای دیگر بعضی مشایخ و علما درباره فتواهایی برای محدور الدم بودن شیعیان صادر می کنند که این فتواها با هدف ایجاد تفرقه بین شیعیان و سنی ها طراحی شده است.

وی ادامه داد: در این گونه مسائل استکبار جهانی از جمله آمریکا نقش زیادی دارد.

آیت الله جوادی آملی داشتن تقوا را یکی از عوامل درک نقشه های شوم دشمنان بر شمد و اظهار داشت: تقوا به انسان بینش الهی می دهد و آنها را از سرمنشاء و کانون دسیسه ها و نحوه ایجاد تفرقه آگاه می کند.

وی اظهار امیدواری کرد: آثار زیانبار همه تفرقه افکنان گریبانگیر خود دشمنان خواهد شد.

امام جمعه موقت قم بر لزوم وحدت و همدلی بین همه مسلمانان تاکید کرد و یادآور شد: همانطوری که در ایران اسلامی، برادران شیعه وسنی به راحتی در کنار همدیگر زندگی می کنند، شیعیان و سنی های کشورهای عراق، افغانستان، لبنان و ... نیز با همدیگر متحد باشند.

آیت الله جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود صدور فرمان تشکیل هیات های گزینش برای طهارت دستگاه های قضایی از نفوذ بیگانگان توسط امام خمینی (ره) را امری ضروری و لازم دانست و در ادامه خاطر نشان ساخت: دشمنان وقتی نتوانستند از راههای نظامی لبنان را به تسخیر خود درآورند، از راههای اختلال در دستگاههای دولتی و تفرقه افکنی سعی در تضعیف کشور لبنان دارند.

امام جمعه موقت قم در پایان سخنان خود ضمن گرامیداشت سالروز قیام خونین 19 دی مردم قم از همه علما و روحانیون خواست تا اهداف این قیام را برای نسل های آینده به خوبی تبیین کنند.

کد خبر 430659

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha