به گزارش خبرنگارمهر، ماموستا فایق رستمی شامگاه شنبه در جلسه شورای زکات استان که در سالن همایش های کتابخانه امام خامنه ای سنندج تشکیل شد، با اشاره به اینکه مسئله زکات سال دوم هجری از سوی ذات باری تعالی واجب شده است، گفت: زکات یکی از پایه های ستون تمامی ادیان الهی است.
وی با بیان اینکه زکات هم دلیل قرآنی و هم سنت رسول الله است، بیان کرد: ذکر کلمه ذکات در ۳۲ آیه از قرآن کریم نشان از جایگاه این فریضه الهی است.
وی ترک فریضه زکات را منجر به ایجاد آسیب و بی ثباتی در جامعه خواند و اظهارداشت: بی توجهی به زکات موجب تضعیف بنیه اقتصادی و دوری مردم از معنویات و در نتیجه رواج بخل و حسادت در جامعه می شود.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه زکات سبب پیشرفت و توسعه اقتصادی تزکیه قلوب می شود، ادامه داد: زکات در شکوفایی اقتصاد اسلامی و بهبود وتقویت زیرساخت ها در هر جامعه ای بسیار تاثیرگذار است.
رستمی در بخش دیگری از سخنانش به معضل بیکاری اشاره کرد و گفت: خانواده هایی دراستان ما وجود دارند که چند فرزند آنها دارای مدارک دانشگاهی هستند و متاسفانه بیکارند و بی شک این معضل می تواند سبب آسیب های فراوانی شود.
وی بیان کرد: کشورما از لحاظ منابع طبیعی وانسانی بسیارغنی است و دراین راستا کمبودی ندارد و می طلبد مسئولان ما در زمینه استفاده بهنیه و صحیح از این منابع نهایت تلاش و کوشش را داشته باشند.
وی بر توسعه تولید به ویژه در بخش کشاورزی تاکید کرد و اظهارداشت: قطعا رونق تولید و بهبود وضعیت اقتصادی منجر به افزایش ادای فریضه الهی زکات در جامعه اسلامی ما خواهد شد.
گفتنی است، در این جلسه امامان جماعت شهرهای دیواندره، قروه، دهگلان و بیجار هم به بیان مطالبی در ارتباط با اهمیت و جایگاه زکات در دین مبین اسلام پرداختند.
نظر شما