پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ خرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۵۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران مطرح کرد؛

شرکت ۱۶۰۰ مبلغ و مداح در کارگاه های پیشگیری از اعتیاد استان تهران

شرکت ۱۶۰۰ مبلغ و مداح در کارگاه های پیشگیری از اعتیاد استان تهران

تهران- مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران از شرکت ۱۶۰۰ مبلغ و مداح در کارگاه های پیشگیری از اعتیاد استان تهران در سال ۹۶ خبر داد.

حجت الاسلام سید ناصرالدین نوری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن ارائه گزارش اقدامات این اداره کل که  با هدف کاهش آسیب های اجتماعی انجام شده است، اظهار داشت: در اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران با استناد به طرح تقسیم کار ملی و کاهش آسیب های اجتماعی مصوبه جلسه ۸۶ سال ۹۵ شورای اجتماعی کشور و به تناسب عضویت در کمیته های هشت گانه  از مجموع ۱۸ کمیته، به محورهای اصلی آسیب ها شامل اعتیاد، طلاق، زنان سرپرست خانوار، اختلالات روانی و رفتارهای پرخطر، آسیب های اجتماعی جوانان، آسیب های اجتماعی محیط های دانش آموزی، نارضایتی از کارکرد نظام اداری و اجرایی، امنیت عمومی شامل سرقت، نزاع خشونت،پرخاشگری و قتل پرداخته شد.

وی سپس به اقدامات انجام شده در خصوص مقابله اعتیاد پرداخت و گفت: در همین راستا به برگزاری کارگاه آموزش پیشگیری اولیه از اعتیاد با حضور ۱۵۵۷ نفر از مبلغین و مداحان استان تهران، برپایی ۱۵۰ نشست آموزشی پیشگیری از آسیب اعتیاد در مساجد ویژه خانواده ها و جوانان و اجرای ۱۲۰ گفتمان دینی با موضوع پیشگیری اولیه از اعتیاد برای دانش آموزان، دانشجویان و طلاب علوم حوزوی می توان اشاره کرد.

این مسئول فرهنگی، افزود: فعال سازی ۱۵۲ مسجد روستایی در کاهش آسیب اعتیاد و آشنایی اقشار مختلف مردم با معضل اعتیاد و راه های پیشگیری از آن، برگزاری ۱۴۵۰ جلسه تبلیغ و سخنرانی پیرامون مضرات مواد مخدر و دیدگاه اسلام در این زمینه برای آحاد جامعه از دیگر اقدامات پیشگیرانه اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران در زمینه آسیب اجتماعی اعتیاد طی سال ۹۶ بود.

کد خبر 4308943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha