پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ خرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۱۳

لیلا صادقی به پایان «آ» رسید

لیلا صادقی به پایان «آ» رسید

اثری داستانی تازه‌ای از لیلا صادقی با عنوان «آ» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، لیلا صادقی نویسنده و منتقد ادبی اثر داستانی جدیدی را با عنوان «آ» از سوی نشر مروارید روانه بازار کتاب کرد.

رمان «آ» درباره شخصیتی به نام «آ» نوشته شده است که به صورتی تصادفی با جمعیتی در میدانی با عنوان «آ» خود را پیدا می‌کند و این حضور و برخورد با افراد مختلف در ادامه برای او داستان‌های متفاوتی را شکل می‌دهد. شخصیت‌های این رمان همگی در داشتن نخستین حرف الفبا در اسمشان با یکدیگر اشتراک دارند و همین مساله سرنوشتی مشترک را نیز برای آنهار قم زده است.

صادقی رمان خود را در ابتدا با ساختار فرهنگ لغت شروع می‌کند و در این ساختار به معرفی شخصیت‌های داستانی خود می‌پردازد و در کنار آنها داستان‌های مینی‌مالی را نیز برای معرفی آنچه بر آنها می‌رود را بازگو می‌کند. داستان اما در ساختار اصلی خود اما با لحظه اقدام به خودکشی فردی  و تجمع مردم برای تماشای این لحظه شروع می‌شود. فرد درست در لخحظه‌ای اقدام به خودکشی می‌کند که شخصیت اصلی داستان یعنی «آ» نیز در سانحه تصادف کشته می‌شود و به تعبیر نویسنده از او تنها یک لکه تیره بر کف آسفالت خیابان باقی می‌ماند.

صادقی این رمان را با  مدخل «ب» به پایان می‌رساند که به نظر می‌رسد در مجلدات بعدی توسط وی دستمایه خلق اثر قرار خواهد گرفت.

لیلا صادقی نویسنده این اثر دارای مدرک دکتری در رشته زبان‌شناسی است و در بیست سال گذشته در عرصه ادبیات و نقد فعالیت داشته است. او صاحب آثار داستانی و نیز دو مجموعه شعر داستان با عنوان « از غلط‌های نحوی معذورم و گریز از مرکز است.

از جمله ویژگی‌های سبکب نوشتارهای او می‌توان به تلفیق روایت و تصویر برای بیان،  استفاده از ساختارهای زبانی برای ساخت جهان داستان، استفاده از ظرفیت نشانه شناسی در شکل‌گیری اثر و مواردی از این دست اشاره کرد.

نشر مروارید داستان بلند «آ» را در 92 صفحه با قیمت 9500 تومان منتشر کرده است.

کد خبر 4312109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha