پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ خرداد ۱۳۹۷، ۹:۳۱

مدیرکل منابع طبیعی استان تهران:

اراضی ملی و دولتی نیروهای مسلح استان تهران تعیین تکلیف شد

اراضی ملی و دولتی نیروهای مسلح استان تهران تعیین تکلیف شد

تهران- مدیرکل منابع طبیعی استان تهران از تعیین تکلیف اراضی ملی و دولتی نیروهای مسلح در کارگروه استانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کیان صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص تعیین تکلیف اراضی ملی و دولتی نیروهای مسلح گفت: تعیین تکلیف این اراضی تکلیفی قانونی و در راستای اجرای ماده ۶۹ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت است.

وی افزود: برای اجرای این ماده قانونی تفاهم نامه ای فی مابین ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور منعقد شد که بر همین اساس و با هدف تسریع در انجام فرآیند مستندسازی و تعیین تکلیف اراضی ملی و دولتی در اختیار و مورد نیاز نیروهای مسلح تاکنون جلسات متعددی تشکیل شده است.

کیان اظهار داشت: در جلسه اخیر کارگروه استانی مساحت ۳۶۵ هکتار از این اراضی که در مناطق و پلاک های مختلف استان تهران واقع شده است مورد بررسی و اتخاذ تصمیم قرار گرفته و مقرر شد تصمیمات لازم جهت تعیین تکلیف نهائی از طریق کارگروه اصلی تفاهم نامه مزبور مستقر در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور مورد اقدام قرار گیرد.

کد خبر 4316773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha