به گزارش خبرگزاری مهر، فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از کشف بیش از ۱۱ کیلو گرم ماده پیش ساز مخدر صنعتی توسط ماموران پلیس این شهرستان خبر داد.
سرهنگ حسین براری اظهار داشت: ماموران کلانتری پس از دریافت گزارش مبنی بر اینکه در یک واحد مسکونی اقدام به تولید مواد مخدر صنعتی می شود، موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی تصریح کرد: پس از انجام کارهای پلیسی و با استفاده از شگردهای پلیسی، منزل مذکور شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی، نسبت به بازرسی از آن اقدام شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت: در این بازرسی، ماموران موفق شدند مقدار ۱۱ کیلو و ۷۰۰ گرم ماده پیش ساز مخدر صنعتی را کشف کنند.
سرهنگ براری همچنین از دستگیری ۲ متهم در این رابطه و معرفی آن ها به دستگاه قضائی برای سیر مراحل قانونی و صدور احکام مناسب خبر داد.
وی با تاکید بر مبارزه قاطعانه پلیس با مواد مخدر، خانواده ها را مهمترین پایگاه برای مبارزه با اعتیاد دانست و گفت: آگاهی بخشی به جوانان از طریق خانواده می تواند گام بسیار مهمی در راستای پیشگیری از ابتلا به این پدیده شوم و خانمانسوز داشته باشد.
کشف ۸۵۰ میلیون ریال کالای قاچاق در کرمانشاه
جانشین فرمانده انتظامی استان از کشف ۳ محموله کالای قاچاق به ارزش ۸۵۰ میلیون ریال در شهرستان کرمانشاه خبر داد.
سرهنگ "علیرضا مرزبانی" اظهار داشت: ماموران پاسگاه قزانچی در حین گشت زنی به ۲ دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ و وانت نیسان مشکوک و دستور توقیف آن را صادر کردند.
وی افزود: ماموران در بازرسی از خودروهای مورد نظر، تعداد ۱۸۰حلقه لاستیک و ۲ دستگاه کولر گازی به ارزش ۷۵۰ میلیون ریال کشف و ۲ متهم نیز در این رابطه دستگیر کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه همچنین با اشاره به توقیف یک محموله قاچاق دیگر گفت: این محموله شامل لوازم خانگی بود که توسط ماموران پاسگاه کوزران کشف شد.
سرهنگ مرزبانی ادامه داد: ماموران بخش کوزران پس از مشکوک شدن به یک دستگاه خودروی هیوندا موفق به متوقف کردن آن شده و در بازرسی از آن ۷۲ عدد انواع لوازم خانگی قاچاق را کشف کردند.
وی با اشاره به دستگیری یک متهم در این رابطه، خاطرنشان کرد: طبق نظر کارشناسان، ارزش محموله لوازم خانگی قاچاق کشف شده به ۱۰۰ میلیون ریال می رسد.
جانشین فرمانده انتظامی کرمانشاه در پایان از معرفی سه متهم دستگیر شده به دستگاه قضائی برای سیر مراحل قانونی و صدور احکام لازم خبر داد.
۱۸۷ راس دام و ۳ تن برنج قاچاق در سنقروکلیایی کشف شد
فرمانده انتظامی استان از کشف ۱۸۷ راس دام به همراه ۳ تن برنج قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در شهرستان سنقروکلیایی خبر داد.
سردار "منوچهر امان اللهی" اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان سنقروکلیایی در راستای مبارزه با قاچاق کالا موفق به شناسایی ۳ دستگاه کامیون و نیسان حامل دام و برنچ قاچاق شدند.
وی ادامه داد: پس از شناسایی این خودروها، ماموران در عملیات هایی جداگانه نسبت به متوقف کردن و بازرسی از آن ها اقدام کردند.
سردار امان اللهی یادآور شد: پس از بازرسی از این خودروها، ۱۸۷ راس دام به همراه ۳ تن برنج که فاقد هرگونه مجوز بهداشتی و حمل بودند کشف شد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه ادامه داد: طبق نظر کارشناسان، ارزش این دو محموله قاچاق به بیش از ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال می رسد.
وی گفت: در این راستا ۴ متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی و صدور احکام لازم تحویل مرجع قضائی داده شدند.
سردار امان اللهی با اشاره به توقیف هر سه خودروی حامل بار قاچاق، برخورد با این پدیده را یکی از اولویت های اصلی پلیس کرمانشاه در سال حمایت از کالای ایرانی عنوان کرد.
نظر شما