شادی زیدان، کارگردان و بازیگر سینمای لبنان که به عنوان مهمان جشنواره پلیس در تهران حضور دارد، ضمن بیان این مطلب به خبرنگار مهر گفت: "سینمای ایران با توجه به اهمیت روزافزون این کشور در تمام مسایل سیاسی، فرهنگی و اقتصادی یکی از مهمترین سینماها را بین کشورهای اسلامی و منطقه دارد. نمایش فیلم های ایرانی در دیگر کشورها نشان داده این آثار جزو پرمخاطب ترین فیلم ها هستند."
وی تاکید کرد: "برگزاری جشنواره فیلم پلیس نشان از میزان اهمیت سینما نزد مسئولین این هنر دارد. امیدوارم ساخت فیلم های پلیسی در دیگر کشورهای اسلامی نیز شکلی گسترده تر به خود بگیرد. فیلم هایی که در ایران ساخته می شود بیشتر بر اساس عقاید، فرهنگ، آداب و سنن مردم و جامعه ایرانی شکل می گیرد."
این فیلمساز لبنانی در مورد انعکاس شخصیت پلیس در آثار این ژانر اظهار داشت: "وقتی در کشوری به وسعت و بزرگی ایران با 70 میلیون جمعیت جشنواره ای با ابعاد بسیار بزرگ در مورد پلیس برگزار می شود، نشاندهنده کارهای مهم پلیس در ایجاد امنیت اجتماعی و رویکرد به کارهای فرهنگی در خصوص آشنایی مردم با فعالیت های پلیسی است."
شادی زیدان که چند بار به ایران سفر کرده، تاکنون سه فیلم مستند "انگشت های شکسته"، "فلوگاه" و مستندی درباره جنگ 16 روزه اسرائیل علیه لبنان را ساخته و در پنج سریال به عنوان بازیگر و دستیار کارگردان حضور داشته و مجموعه های تلویزیونی "بازگشت به حیفا" و "دسیسه ها" جزو کارهای وی محسوب می شود.
ایران یکی از مهمترین و صاحبسبکترین سینماهای دنیا را دارد و الگوی بیشتر کشورهای اسلامی در زمینه فیلمسازی است.
کد خبر 431960
نظر شما