به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام عباس رمضانیپور صبح جمعه در خطبههای نماز عید سعید فطر در رفسنجان با تبریک این عید و تأکید بر رعایت تقوای الهی اظهار داشت: اتحاد همه مسئولان در شهرستان برای مطالبهگری حق قانونی و شرعی و اخلاقی مردم جدیت بیشتری را میطلبد.
وی افزود: در بحث کارهای خدماتی و اجرایی که قرار است در شهرستان صورت بگیرد شایسته است که اولویتبندی و اولویت سنجی در نظر گرفته شود و شورای شهر، شهردار که کارهای خدماتی خوبی انجام میدهند بر اساس اولویت پیش بروند.
امام جمعه رفسنجان با بیان اینکه نماینده و فرماندار در استان و کشور به جدیت مطالبه اشتغال داشته باشند، تصریح کرد: شغل باید در انظار مردم ملموس باشد، آسیب و آفتی که دامنگیر محصول کشاورزی رفسنجان شده نباید به تأخیر بیافتد تا مردم انگیزه دارند باید جدیت به خرج داده شود تا بحث وامها و بلاعوضها و کمکهای دیگر در این راستا به خوبی انجام شود.
رمضانی پور در ادامه با اشاره به قراداد fatf که بازار داغی در مجلس و محافل سیاسی و عمومی دارد، تأکید کرد: مطالبه ما این است که مملکت را نفروشید دشمن به دنبال نفوذ بوده، هست و خواهد بود و مسأله این قرارداد برای کشورمان بسیار خطرساز است که همه مردم باید مطالبه داشته باشید و از نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی میخواهیم به این مصوبه رای ندهد.
وی همچنین با اشاره به ساخت مصلای بزرگ امام خامنه ای رفسنجان، بیان کرد: با شرایط بد مالی سال گذشته قریب به یک هزار متر سقف زده شده و حصارها و تغییراتی که انجام شده به وسیله کمکهای مردم انجام شده است.
نظر شما