۲۸ خرداد ۱۳۹۷، ۹:۲۱

بطحایی در گفتگو با مهر:

حق التدریس ها و آموزشیاران شرایط استخدامی دارند/علت برگزاری آزمون

حق التدریس ها و آموزشیاران شرایط استخدامی دارند/علت برگزاری آزمون

وزیر آموزش و پرورش در واکنش به مصوبه مجلس گفت: بسیاری از حق التدریس ها و آموزشیاران شرایط استخدامی را دارند اما برگزاری آزمون خیال ما را راحت خواهد کرد.

سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر، پیرامون مخالفت مجلس شورای اسلامی با اولویت استخدام معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی اظهار داشت: بر اساس قانون ورود معلم به آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان است که منطق خود را دارد؛ چراکه در دانشگاه فرهنگیان فرد به مدت چهار سال در محیط شبانه روزی تحت تعلیم قرار می گیرد و مهارت های لازم را برای معلمی به دست می آورد.

وی افزود: تعدادی از همکاران حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی این شرایط را در طول سال ها فعالیت به دست آورده اند و موضع آموزش و پرورش و دولت این است که اگر قرار است از این نیروها استفاده کنیم باید با ابزارهایی این شرایط برایمان احراز شود.

بطحایی با بیان اینکه شرایط و شایستگی های فرد متقاضی از حیث مهارت ها و دانش معلمی باید برای ما محرز شود، خاطرنشان کرد: بر این نکته تاکید می کنم که در بین همکاران نهضت سوادآموزی و نیروهای حق التدریس که همواره دست آموزش و پرورش را در تنگناها گرفته اند و کمک حال بوده اند، تعدادی زیادی از آنها این شرایط و شایستگی ها را دارند.

وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: برگزاری آزمون و گزینش هایی که بتواند این شرایط را اثبات کند، خیال ما را نیز راحت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجلس شورای اسلامی در جلسه ۲۰ خردادماه خود، طرح اصلاح بند «ب» ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه در خصوص استخدام گروه‌هایی از معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت‌ سوادآموزی را در دستور کار قرار داد که پس از سخنان مخالفان و موافقان به تصویب نرسید.

بر اساس این طرح مقرر شده بود سازمان امور اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور موظف شوند با هدف ارتقای کیفیت نظام تعلیم و تربیت، در طول اجرای قانون برنامه ششم توسعه نسبت به جذب معلم به ترتیب اولویت از میان نیروهای حق‌التدریس، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و نیروهای دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اقدام کرده و ردیف‌های استخدامی و اعتبار مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش را فراهم کنند.

کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به دلیل مغایرت با اسناد بالادستی نظام تعلیم و تربیت که اولویت را به جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان داده است، با این طرح اعلام مخالفت کرد.

کد خبر 4323106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
      3 1
      آقای بطحایی حق التدریسی ها و نهضتی ها با رابطه سر کار رفتن، پس اونایی که پارتی ندارند بمیرند؟ اونایی که پیام نور و دانشگاه آزاد درس خواندند رها شوند؟ خدا را خوش نمیاد. دانشگاه فرهنگیان ظرفیت چقدر دانشجو را دارد؟
    • شهروند IR ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
      3 1
      این چه تفکریه شما دارید؟ از طریق آزمون استخدام کنید. بدون رابطه. بعد کلاس ضمن خدمت یا دانش افزایی بزارید. مثل گذشته. خیلیها دوست دارند معلم بشن و لیاقتشم دارند. همه که دانشگاه فرهنگیان نمیتونن برن.
    • عبدالمهدی خواجه IR ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
      1 4
      عجب مجلس جالبی داریم! نیروهایی که چند ساله در آموزش و پرورش کار کردند مهارت لازم رو در آموزش و پرورش کسب کردند ولی مجلس با استخدام این قبیل افراد مخالفت می کنه!!