پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ خرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۰۱

استاندار خوزستان:

معضل گرد و غبار نتیجه بی توجهی به حق زمین است

معضل گرد و غبار نتیجه بی توجهی به حق زمین است

اهواز- استاندار خوزستان گفت: معضل گرد و غبار یک روزه به وجود نیامده بلکه نتیجه بی توجهی به حق زمین است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی در همایش مقابله با بیابان زایی که ظهر امروز در سالن گیت بوستان اهواز برگزار شد، اظهار کرد: بیابان یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان را تشکیل داده که ۳۵۰ هزار هکتار از این اراضی شامل شن های روان و ۳۵۰ هزار هکتار کانون های گرد و غبار است.

وی با بیان اینکه از سال ۱۳۴۷ اقداماتی برای مهار بیابان از طریق مالچ پاشی انجام شده و در ۵۰ سال گذشته ۱۲۷ هزار هکتار از این عرصه ها تثبیت شده است، افزود: اما متأسفانه در یک دوره ۱۵ ساله به مسئله مهار کانون های گرد و خاک بی توجهی شد و تغییر اقلیم و خشکسالی نیز به این مسئله دامن زد.

شریعتی با اشاره به مصوبه دولت پس از بحران بهمن ماه در سال ۹۵ برای مهار گرد و غبار با اولویت کانون های فوق حاد، حاد و فعال بیان کرد: در استان خوزستان ۴۲ هزار هکتار کانون فوق حاد، ۱۰۰ هزار هکتار حاد و ۳۵۰هزار هکتار کانون فعال وجود دارد.

استاندار خوزستان گفت: در سال ۹۵ مبلغ ۳۰ میلیارد دلار برای مهار ریزگردها اختصاص یافت در سال ۹۷ نیز مبلغ ۱۰۰ میلیارد دلار برای بیابان زدایی مصوب شد که ۷۰ درصد آن متعلق به خوزستان است.

وی با بیان اینکه در هفت هکتار ازیک هزار هکتار اراضی استان رهاسازی آب صورت گرفت، اظهار کرد: سال گذشته ۱۵ هزار هکتار مالچ پاشی برای کل کشور مصوب شد اما به دلیل شرایط استان خوزستان و اهتمام دولت حدود ۱۰ هزار هکتار آن به خوزستان اختصاص یافت.

شریعتی تصریح کرد: همچنین دو هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی استان توسط وزارت نفت و دو هزار و ۳۰۰ هکتار توسط دستگاه های مربوطه مالچ پاشی شد که این یک اقدام بی سابقه برای مهار عرصه های بیابانی تلقی می شود.

 استاندار خوزستان در خصوص آسیب های گرد و غبار گفت: گرد و غبار به زیرساخت هایی همچون آب، برق و فاضلاب، خدمات شهری، مبلمان شهری، سلامت شهروندان و اقتصاد استان ضربه وارد می کند.

شریعتی بیان کرد: معضل گرد و غبار یک روزه به وجود نیامده بلکه نتیجه بی توجهی به حق زمین است و حل این معضل نیز یک روزه ممکن نیست و باید با پیگیری آن را مرتفع کرد.

کد خبر 4323798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha