پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ تیر ۱۳۹۷، ۱۲:۱۲

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان:

تأمین آب شرب سالم برای مردم خط قرمز شرکت آب و فاضلاب است

تأمین آب شرب سالم برای مردم خط قرمز شرکت آب و فاضلاب است

زنجان-مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: تأمین آب شرب سالم برای مردم ۲۱ شهر استان زنجان خط قرمز فعالیت‌های شرکت آب و فاضلاب است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جزء قاسمی ظهر شنبه در جلسه کارگروه آب و برنامه‌های هفته صرفه‌جویی در مصرف آب، از راه‌اندازی کمپین صرفه‌جویی در مصرف آب با عنوان"سازگاری باکم آبی" در زنجان خبر داد.

وی اظهار کرد: با همکاری مردم و برنامه‌ریزی دقیق می‌توان علاوه بر سازگاری باکم آبی از بحران آب موجود در فصول گرم سال عبور کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان  به برنامه‌های هفته صرفه‌جویی در آب در استان زنجان اشاره کرد و گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی، دیدار مدیران و کارکنان شرکت آب و فاضلاب با نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه زنجان، نشست مطبوعاتی و رسانه‌ای، برگزاری ایستگاه نقاشی توسط دانش آموزان، امضای میثاق نامه صرفه جوی مصرف آب توسط امینان آب در شهر زنجان، سخنرانی مدیران امور آبفای شهرستان‌های استان در نماز جمعه‌ها و مساجد و تقدیر از مشترکین کم‌مصرف ازجمله این برنامه‌ها می‌باشد.

جزء قاسمی ابراز کرد: ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان زنجان در ۲۱ شهر تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب قرار دارند و تأمین آب شرب سالم برای مردم مهم‌ترین رویکرد و خط قرمز فعالیت‌های شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان است. 

وی اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان برای تأمین آب شرب طرح‌های تأمینی در سطح استان اجرا می‌کند و  این طرح‌ها بر اساس نیاز مناطق و شهرهای مختلف استان اجرا می‌شود.

مدیرعامل عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان به تجهیز هشت حلقه چاه آب در شهرهای مختلف استان زنجان اشاره کرد و گفت: از این تعداد دو حلقه چاه در شهر زنجان و دو حلقه دیگر در شهر ابهر قرار دارد.

جزء قاسمی از حفر پنج حلقه چاه در استان زنجان خبر داد و افزود: این چاه‌ها در شهرهای نور بهار، صائین قلعه، هیدج و ابهر حفرشده شده است.

کد خبر 4328037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha