به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مسعود صفی یاری قبل از ظهر سه شنبه در دیدار با رئیس فنی و حرفهای استان زنجان افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۹۴ بحث مقاومسازی اجتماعی و آمادگی برای کاهش آسیبهای اجتماعی را مطرح فرمودند. به طبع آن سال ۹۵ شروع به برنامهریزی و طراحی راهبردها و شیوه نامههایی برای طرح کاهش آسیبهای اجتماعی کردیم. تا اینکه در سال ۹۶ با اجماع روی طرحی منسجم و تکیهبر ظرفیتهای سازمان تبلیغات اسلامی فعالیتهای خود را آغاز کردیم.
وی با بیان اینکه اداره کل تبلیغات اسلامی استان در طول سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ برنامه در مناطق هفت گانه زنجان برگزار کرد، ادامه داد: تجربههای فراوانی را در طول مرحله اول طرح کاهش آسیبهای اجتماعی بهدست آوردیم مهمترین آن ظرفیتهای موجود در مناطق محروم، کاستیهای فرهنگی و میزان رقبت مردم برای حضور در برنامهها شناسایی شد که بیشک اطلاعات حاصله میتواند در برنامه ریزیهای بعدی این اداره کل مفید واقع شود.
صفی یاری با اشاره به لزوم ورود همه جانبه دستگاه های دولتی برای کاهش آسیبهای اجتماعی بیان داشت: بی تردید مشکلات فرهنگی همه مشکلات مردم در مناطق هفت گانه نیست. مردم این مناطق کمبود امکانات فیزیکی، خدماتی، فضای سبز، رفاهی، درمانی، آموزشی و .... دارند که باید برای آنها چارهای اندیشید.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به ظرفیت خوب فنی و حرفهای زنجان بیان داشت: یکی از مهمترین مشکلات اهالی این مناطق فقر یادگیری و آموزشی است. فنی و حرفهای میتواند بسیار مآثر باشد. و نقش تعیین کنندهای در کاهش آسیبهای اجتماعی ایفا کند.
صفی یاری از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل تبلیغات اسلامی و فنی و حرفهای زنجان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: همکاری بین دو دستگاه میتواند به بهبود کسب و کار و کاهش آسیبهای اجتماعی در استان کمک قابل توجهی کند.
رئیس فنی و حرفی استان زنجان نیز با اعلام آمدگی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در استان اظهار داشت: برای کاهش آسیبهای اجتماعی در استان باید جهاد گونه وارد میدان شد، بازیهای سیاسی را کنار گذاشت و کلام رهبری را فصل الخطاب قرار داد. همه دستگاهها باید به میدان بیایند.
انصاری افزود: ما میتوانیم ظرف ۷۲ ساعت بعد از تعیین مناطق آسیب خیز در شهر زنجان مستقرشده و آموزشهای رایگان در حوزه مهارتآموزی به شهروندان عزیز زنجان را آغاز کنیم.
نظر شما