پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۱۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تصویب طرح پژوهشی حفاظت از خرس/ جزئیات دو حمله اخیر خرس به چوپانان

تصویب طرح پژوهشی حفاظت از خرس/ جزئیات دو حمله اخیر خرس به چوپانان

یاسوج- مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد از تصویب طرح پژوهشی حفاظت از خرس در استان خبر داد.

محسن جعفری نژاد بسطامی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اخیرا یک طرح پژوهشی با اعتبار ۴۶۰ میلیون ریال در سه بخش آموزش جوامع محلی، تهیه نقشه پراکنش خرس و تهیه نقشه ی مناطق حادثه خیز تصویب شده است.

جعفری نژاد بسطامی تصریح کرد: این طرح توسط دانشگاه یاسوج در حال انجام است که در بخش آموزش، نحوه ی برخورد و چگونگی کاهش درگیری بین انسان و خرس هدفگذاری شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با اشاره به جزئیات موضوع درگیری خرس و انسان و وقوع دو مورد حمله خرس طی یکماه اخیر در استان، گفت: هر دو حمله خارج از مناطق حفاظت شده بوده و با توجه به اینکه چوپانان گوسفندان را برای "چرا" به ارتفاعات و نزدیکی محل زندگی خرس می برند، گاها شاهد حمله خرس به چوپانان هستیم.

جعفری نژاد بسطامی در رابطه با آمار خرس در استان، ابراز داشت: با توجه به شبگرد بودن خرس و جستجوی غذا در شب توسط این جانور، آمار برداری دقیق از آن مشکل بوده و سرشماری پستاندران در اواخر پاییز و اوایل زمستان انجام می شود که خرس در این فصل در خواب زمستانی قرار دارد.

وی افزود: اطلاعات موجود از خرس از طریق مشاهده آثار آن شامل ردپا و فضولات آن در فصل بهار و تابستان و همچنین دوربین های تله متری است.

کد خبر 4332066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha