پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۸

در یزد مطرح شد:

برخی مشکلات کشور به دلیل کوتاهی مسئولان است

برخی مشکلات کشور به دلیل کوتاهی مسئولان است

یزد ـ جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: برخی مشکلات موجود در کشور به دلیل کوتاهی‌های مسئولان است و اکنون باید کوتاهی‌های خود را جبران کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدحسین سپهر پیش از ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد از یزد به عنوان مهد عالمان دینی یاد کرد و اظهار د اشت: علما و مردم یزد همواره از پشتوانه های نظام به شمار می روند.

وی با اشاره به ایستادگی مردم یزد در برهه های مختلف از جمله دوران دفاع مقدس، بیان کرد: رزمندگان یزدی هممواره از سختکوش‌ترین و مقاوم‌ترین رزمندگان در طول دوران دفاع مقدس بودند و امروز نیز مردم یزد از صبورترین و نجیب‌ترین مردم کشور به شمار می روند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اتاق و قرارگاه جنگی آمریکا علیه ما در وزارت خزانه‌داری آنها مستقر شده است، بیان کرد: در ۴۰ سال گذشته انواع شرارت‌ها و خباثت‌های آمریکایی‌ها را دیده ایم اما می بینیم که دست به هر کاری می‌زنند، نتیجه ای جز ناکامی نمی گیرند.

سپهر خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها در طول سال‌های گذشته با شکست‌هایی که در عرصه‌های مختلف در برابر ایران متحمل شده‌اند، به این نتیجه رسیده‌اند که باید در عرصه معیشت مردم شروع به فعالیت کنند و به آنها فشار وارد آورند.

وی با تاکید بر اینکه در این جنگ بیشترین ظلم و سختی به مردم وارد می‌شود، تصریح کرد: موضوع دیگری که آمریکایی‌ها فهمیده‌اند که باید در آن حوزه وارد شوند، محور فرهنگ است که همانند محور اقتصادی به آن حمله می‌کنند.

سپهر بر ضرورت مبارزه و ایستادگی در برابر آمریکا در این دو حوزه همانند سایر حوزه‌ها تاکید کرد و ادامه داد: این مبارزه یک مبارزه دائمی است و همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ ما هیچ راهی جز مبارزه با آمریکا نداریم.

وی با تاکید بر اینکه امروز این توقع وجود دارد که جریان مبارزه با آمریکا در صحنه‌های اقتصادی قوت پیدا کند، تصریح کرد: بخشی از مشکلاتی که در حوزه اقتصادی وجود دارد به دلیل برخی کوتاهی‌هایی است که صورت گرفته و مسئولان باید جبران کنند ولی امروز ما نیاز به یک هوشمندی وسیع و عمیق داریم که مراقب باشیم خدای ناکرده در زمین دشمن بازی نکنیم و دشمن نتواند ما را فرماندهی و هدایت کند.

کد خبر 4333171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha