۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰

معاون شهردار بیرجند:

طرح زنده گیری سگ های بلاصاحب در بیرجند تشدید می شود

طرح زنده گیری سگ های بلاصاحب در بیرجند تشدید می شود

بیرجند- معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند گفت: در راستای تأمین آسایش و سلامت شهروندان، مرکز جدید نگهداری حیوانات بلاصاحب راه‌اندازی و طرح زنده‌گیری سگ‌های ولگرد تشدید شده است.

حسن خانزاد  در گفتگو با مهر با بیان اینکه یکی از مشکلات مهم بهداشتی و اجتماعی در بسیاری از شهرها و از جمله بیرجند وجود سگ‌های بلاصاحب است، اظهارکرد: سگ‌ها یکی از عوامل ایجاد کننده بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان محسوب می‌شوند.

وی از اجرای طرح تشدید زنده گیری سگ های ولگرد در راستای تامین آسایش و سلامت شهروندان خبر داد و گفت: در  راستای اجرای این طرح مرکز جدید جمع آوری و نگهداری از حیوانات بلاصاحب را راه اندازی کرده ایم.

وی تصریح کرد: بر اساس مفاد بند 15 ماده 55 قانون شهرداری‌ها، جلوگیری از شیوع امراض ساریه انسانی و حیوانی و جمع‌آوری حیوانات بدون صاحب و دفع حیوانات مریض و مزاحم جزو وظایف شهرداری‌ها است.

خانزاد افزود: شهرداری بیرجند به دنبال ابلاغ دستورالعمل کنترل جمعیت سگهای بلاصاحب از سوی سازمان شهرداریهای کشور، با منسوخ کردن روش‌های کنترلی قبلی، با تعیین و آماده‌سازی محل نگهداری سگ‌های بلا صاحب در مرحله اولیه در زمینی به مساحت 750 متر مربع اقدام به زنده‌گیری این حیوانات در سطح شهر کرده بود.

وی اضافه کرد: با توجه به نیاز به توسعه محل، نسبت به احداث پناهگاه جدید با مساحت سه هزار متر مربع نیز اقدام لازم صورت پذیرفت.

معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند خاطر نشان کرد: در این خصوص در مرحله نخست آموزش و اطلاع رسانی به شهروندان به جهت حمایت از سگ‌های بلاصاحب از طریق سمن حمایت از حیوانات در سطح شهر انجام خواهد شد.

 وی ادامه داد: در این مرحله سعی خواهد شد در قالب آموزش، از صاحبان سگ‌ها خواسته شود نسبت به شناسنامه دار نمودن و انجام واکسینه و عدم رهاسازی سگ‌های خود اقدام کنند.

وی افزود: مساحت این مرکز دارای حصار کشی و فنس کشی و لانه حیوانات است.

خانزاد بیان کرد: شهرداری در این راستا آماده همکاری با نهادی های ذی ربط از جمله انجمن های حمایت از حیوانات است.

کد خبر 4334715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha