پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ تیر ۱۳۹۷، ۲۳:۴۰

استاندار ایلام خبر داد:

اختصاص ۱۵ میلیارد تومان برای راه اندازی بازارچه چنگوله

اختصاص ۱۵ میلیارد تومان برای راه اندازی بازارچه چنگوله

ایلام - استاندار ایلام از اختصاص ۱۵ میلیارد تومان برای راه اندازی بازارچه چنگوله در شهرستان مهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی شامگاه یکشنبه در آیین گرامیداشت آزادسازی مهران اظهار کرد: با راه اندازی این بازارچه رونق اقتصادی و اشتغال زایی در شهرستان مهران و سراسر استان شتاب می گیرد.

وی افزود: ۱.۵ میلیارد یورو نیز به منطقه آزاد و همچنین پتروشیمی مهران اختصاص یافت و برای احداث مجتمع پتروشیمی مهران در مرحله رایزنی با شرکت های داخلی یا چینی هستیم.

استاندار ایلام با اسره به معضل ریزگردها در این شهرستان تاکید کرد: ۲۰ هزار هکتار از اراضی بیابانی شهرستان مهران نهال کاری شده و آسفالت راه دسترسی یادمان قلاویزان با ۵ میلیارد ریال در دستور کار است.

سلیمانی در ادامه به ویژگی ها انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: دشمنان خارجی و داخلی و ابرقدرت ها به سرکردگی آمریکا با همه خصومت و خباثتی که با نظام جمهوری اسلامی دارد، جرات حمله نظامی به ایران را ندارد.

وی افزود: دفاع مقدس علاوه دستاوردهایی همچون پیشرفت های علمی، نظامی، دفاعی، سیاسی و فرهنگی را برای این ملت به ارمغان آرود.

وی اظهار داشت: شهر مهران که در زمان جنگ ۱۰۰ درصد تخریب شده بود اکنون پیشانی و نقطه عطف توسعه استان ایلام و دروازه امن عتبات عالیات است و زیرساخت های این شهرستان به ویژه در حوزه راه ها شتاب فزاینده ای گرفته است.

به گفته استاندار ایلام ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای بازارچه چنگوله اختصاص یافته کهدر دستور کار قرار گرفته است‌.

کد خبر 4335931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha