پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۰۷

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

فعالیت بیش از ۵۰۰ کانون فرهنگی وهنری با پوشش غنی سازی اوقات فراغت

فعالیت بیش از ۵۰۰ کانون فرهنگی وهنری با پوشش غنی سازی اوقات فراغت

یاسوج- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت بیش از ۵۰۰ کانون فرهنگی و هنری در راستای پوشش و غنی سازی اوقات فراغت جوانان در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا دهبانی پور ظهر دوشنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان افزود: بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان وجود دارد که با پایش و ثبت در سامانه این تعداد به ۵۰۰ کانون ثبت شده فعال کاهش پیدا کرد.

دهبانی پور با بیان اینکه در هر کانون ظرفیت حداقلی ثبت نام ۵۰ نفر دیده شده است، ابراز داشت: سرانه در نظر گرفته شده برای هر نفر ۴۰۰۰ تومان است.

وی از فعالیت موسسات آموزشی در شهرستان های مختلف خبر داد و اظهار کرد: سه آموزشگاه در شهرستان گچساران، چهار آموزشگاه در شهر یاسوج و یک آموزشگاه در شهر دهدشت در چارچوب هدفگذاری های آموزشی و پوشش جوانان فعالیت دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: همچنین در حوزه آموزشگاه های تجسمی فعالیت های مناسبی در قریب به ۲۰ آموزشگاه اجرایی شده است.

وی افزود: در همین راستا طی سال گذشته یکهزارو ۴۶۰ مراجعه در حوزه آموزش هنرهای تجسمی ثبت شده است.

دهبانی پور خاطرنشان کرد: همچنین برنامه های مختلفی از قبیل برگزاری جشنواره ها، توسعه و رشد ظرفیت های فرهنگی و هنری جوانان با محوریت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرایی می شود.

کد خبر 4336488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha