پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۰۶

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:

غنی سازی هدفمنداوقات فراغت در کاهش آسیبهای اجتماعی نقش مهمی دارد

غنی سازی هدفمنداوقات فراغت در کاهش آسیبهای اجتماعی نقش مهمی دارد

یاسوج- مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: غنی سازی هدفمند و برنامه ریزی شده اوقات فراغت جوانان به کاهش آسیب های اجتماعی کمک می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی فتح میرمحمدی ظهر دوشنبه در نشست ساماندهی امور جوانان افزود: برگزاری منظم جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان به عنوان یکی از مهمترین جلسات و برنامه ها در استان ضروری است.

میرمحمدی با اشاره به حوزه فضای مجازی و توانایی این بخش در تاثیر گذاری مثبت و منفی، تصریح کرد: با استفاده فضای مجازی می توان استفاده صحیح و یا ناصحیح را رقم زد که برنامه محوری با بکارگیری این ظرفیت به تحقق جامعه ای با آسیب های اجتماعی کمتر و حتی خروجی اشتغال زایی کمک شایانی می کند.

میرمحمدی با بیان اینکه هدفگذاری برای غنی سازی مناسب اوقات فراغت و اشتغال زایی در حوزه جوانان مورد تاکید است، اظهار کرد: جوانان به عنوان بخش مهمی از جامعه دارای خلاقیت، انرژی و استعداد هستند که برنامه ریزی و غنی سازی اوقات فراغت این بخش به کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی اجتماعی کمک می کند.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گفت: انسجام کاری، برنامه ریزی، جلوگیری از موازی کاری و وحدت رویه دستیابی بهتر اهداف در بخش ساماندهی امور جوانان را میسر می کند.

میرمحمدی با تاکید بر اهمیت نشاط بخشی به جامعه ابراز داشت: نشاط اجتماعی در جامعه ما کم است و زمینه را به شکل مطلوب برای افزایس امید و نشاط در جامعه فراهم نکرده ایم.

وی افزود: نقش دانشگاه ها و باشگاه های فرهنگی ورزشی در تحقق اهداف فرهنگی و توسعه ظرفیت های غنی سازی اوقات فراغت می تواند بهتر و پررنگ تر باشد.

میرمحمدی به ظرفیت های اشتغال زایی در حوزه جوانان اشاره کرد و بیان داشت: در حوزه گیاهان دارویی، گردشگری و تفرجگاه ها پتانسیل اشتغال زایی مناسبی برای جوانان وجود دارد.

وی با اشاره به برخی از آسیب های اجتماعی، قانون گریزی و محیط زیست را از محورهای تولید محتوا و برنامه در راستای کاهش آسیب های اجتماعی دانست و گفت: این دو حوزه از چالش ها و آسیب های قابل بررسی و مهم در استان است.

کد خبر 4336497

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha