به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ رضا خسروی در تشریح برنامه های 3 ماهه اول سال 85 ، افزود: این پروژه که در راستای ارتقای سطح آموزشی سواد آموزان استان ایلام برگزار می شود 90 نیروی انسانی در قالب 9 هزار نفر روز فعالیت دارند.
وی از اجرای طرح پیشگیری آنفلوآنزای پروندگان در استان ایلام خبر داد و افزود: این پروژه ها با هماهنگی و همکاری محیط زیست استان ایلام با اعتباری معادل 100 میلیون ریال تا پایان امسال انجام می گیرد.
خسروی خاطر نشان کرد در این طرح که به هدف توسعه محیط زیست و جلوگیری از بیماری های آنفلوآنزا صورت می گیرد 10 نفر نیروی نیروی انسانی در قالب 900 حجم نفرروز فعالیت می کنند.
رئیس بسیج سازندگی استان ایلام همچنین از تخصیص 230 میلیون ریال اعتبار به منظور توسعه ، منابع طبیعی ، آبخیزداری و زراعت استان ایلام خبر داد.
وی یاد آور شد در این پروژه که با مشارکت سازمان جهاد کشاورزی ایلام و با هدف گسترش منابع طبیعی انجام می شود تعداد 200 نیروی انسانی و 6 هزار حجم نفر روز فعالیت های خود را انجام می دهند.
خسروی افزود: ارتقای سطح مسئولیت پذیری جوانان ، ایجاد زمینه های اشتغال میان جوانان و نهادینه کردن روحیه تعاون و جهادی در بین مردم بویژه نسل جوانان از مهمترین ویژگی های طرح هجرت بسیج سازندگی عنوان کرد.
نظر شما