پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

ارتش مصر از مرگ ۳ تن از عناصر مسلح در عملیات «سینا۲۰۱۸» خبر داد

ارتش مصر از مرگ ۳ تن از عناصر مسلح در عملیات «سینا۲۰۱۸» خبر داد

ارتش مصر با صدور بیانیه ای اعلام کرد که در عملیات های نظامی در سینا دست کم سه فرد مسلح کشته شده و ۵۹ نفر به اتهام همکاری با گروهک های تروریستی بازداشت شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی۲۱، ارتش مصر امروز اعلام کرد که ۳ فرد مسلح در عملیات ارتش تحت عنوان «سینا ۲۰۱۸» به دست نیروهای امنیتی مصری کشته شده اند.

دور جدید عملیات ارتش مصر برای مقابله با گروهک های تروریستی در شبه جزیره سینا از فوریه گذشته با دستور مستقیم «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور این کشور آغاز شده است.

بر اساس این بیانیه طی چند روز گذشته در این عملیات که به صورت زمینی، دریایی و هوایی انجام می شود دست کم ۵۹ نفر نیز به اتهام همکاری با عناصر تروریستی بازداشت شده اند.

پیشتر نیز  اعلام شده که در  برخی مناطق شهرهای العریش و رفح در استان سینای شمالی ممنوعیت آمد و شد اعمال می شود. دولت مصر اعلام کرد که این اقدام برای حمایت از امنیت ملی در صحرای سیناء که شاهد درگیری میان نیروهای ارتش و تروریستها است صورت می گیرد.

کد خبر 4337325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha