پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ تیر ۱۳۹۷، ۱۷:۱۵

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خبر داد؛

دستگیری اعضای باند سرقت از منازل غرب مشهد

دستگیری اعضای باند سرقت از منازل غرب مشهد

مشهد- فرمانده انتظامی خراسان رضوی از دستگیری اعضای باند سرقت از منازل غرب مشهد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار قادر کریمی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: اعلام چندین فقره سرقت از منازل غرب مشهد باعث شد تا تیم ویژه ای مامور بررسی موضوع شوند و انجام تحقیقات پلیسی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان در بررسی های اولیه و تحقیقات خود دریافتند این سرقت ها بین ساعت  ساعات ۱۹ تا ۲۲ و به وسیله خودروی های مسروقه پژو پارس، ۴۰۵ و پراید انجام شده و پس از دستبرد به خانه های مردم ، خودروهای مسروقه در محل های مختلف رها شده اند.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی بیان کرد: پس از کسب این اطلاعات  سه تیم از پلیس مشهد در عملیات ضربتی با ردزنی های گسترده اطلاعاتی و کنترل و مراقبت های پوششی توانستند گردانندگان باند سرقت که چهار سارق سابقه دار حرفه ای بودند را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی آنها را در مخفیگاه های شان دستگیر کنند. 

کریمی گفت: در بازرسی از منازل متهمان ۲کیلو گرم سکه های عتیقه و بیش از ۲۰۰ قلم انواع لوازم سرقتی و و ۱۰۰ عدد کلید که سارقان در بازکردن قفل منازل مسکونی از آن استفاده می کردند کشف شد.

وی تصریح کرد:اعضای باند از سارقان سابقه دار حرفه ای هستند و بررسی های علمی پلیس با دستورات تخصصی مقام قضائی برای کشف دیگر اقدامات مجرمانه آنان درحالی ادامه دارد که تاکنون به ۵۰ فقره سرقت اعتراف کرده اند.

کد خبر 4337711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha