علی اصغر ربیعیان در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج ، اظهار داشت: این درحالی است که بر اساس استانداردهای جهانی 60 درصد زباله های خانگی قابل بازیافت و 35 درصد قابل تبدیل به کود کمپوست هستند.
وی افزود: از سطح شهرستان کرج روزانه بیش از هزار تن زباله جمع آوری می شود که بخش عمده ای از این میزان به دلیل عدم تفکیک از مبدا ، غیرقابل استفاده است و در مرکز دفن زباله ها منهدم می شود.
ربیعیان خاطر نشان کرد: از هزار تن زباله ای که روزانه از سطح شهر جمع آوری می شود ، 250 تن به کارخانه کمپوست تحویل می شود که از این میزان فقط 50 تن به کود تبدیل می شود.
وی خاطر نشان کرد: با همکاری مردم ، سرمایه گذاران داخلی و خارجی و حمایت های دولت همه زباله های خانگی قابل بازگشت به چرخه اقتصادی است و در صورت راه اندازی کارگاههایی نظیر رول پلاستیک حتی زباله های غیر قابل تجزیه مانند پلاستیک و ظروف یکبار مصرف نیز قابل استفاده خواهند بود.
نظر شما