پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۴۳

قرعه‌کشی رشته‌های تیمی بازیهای آسیایی؛

قرعه سخت هندبال و همگروهی والیبال با پاکستان ‌و مغولستان

قرعه سخت هندبال و همگروهی والیبال با پاکستان ‌و مغولستان

قرعه‌کشی رشته‌های تیمی بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا در ستاد برگزاری بازیها و با حضور نمایندگان مختلف فدراسیونهای جهانی، کنفدراسیونها و کمیته‌های ملی المپیک برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قرعه کشی رشته های تیمی بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا دقایقی پیش در محل ستاد برگزاری بازیها و با حضور نمایندگان مختلف فدراسیونهای جهانی، کنفدراسیونها و کمیته های ملی المپیک کشورهای شرکت کننده برگزار شد که طی آن وضعیت قرعه و گروه بندی رشته های والیبال، هندبال، سپک تاکرا و راگبی مشخص شد.

بر اساس قرعه کشی صورت گرفته تیم ملی والیبال کشورمان در گروه B و با تیمهای پاکستان و مغولستان همگروه شد.

اما تیم ملی هندبال کشورمان در گروه A با تیمهای مالزی و قطر که با بهره گیری از ورزشکاران خارجی به نوعی تیم منتخب جهان به حساب می آید همگروه شد تا سخت ترین قرعه را در پیش داشته باشد.

قرعه کشی فوتبال، بسکتبال و واترپلو نیز بعد از ظهر  امروز برگزار می شود.

کد خبر 4339191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha