پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ دی ۱۳۸۵، ۱۵:۱۸

دبیرکل حزب موتلفه در گفتگو با مهر :

جلوگیری از بهره‌مندی ایران از انرژی هسته‌ای خط قرمز غرب است / دایره اصولگرایی بزرگ تر از مدیران فعلی نظام است

جلوگیری از بهره‌مندی ایران از انرژی هسته‌ای خط قرمز غرب است / دایره اصولگرایی بزرگ تر از مدیران فعلی نظام است

محمد نبی حبیبی گفت: هر کشوری حق بهره مندی از دانش هسته‌ای را دارد و هیچ شخص و دولتی حق ندارد جلوی دستیابی به این حق مسلم را از ملت ما بگیرد.

محمد نبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس ، انرژی هسته ای را از ملی شدن صنعت نفت و حتی کشف نفت در ایران مهمتر خواند و افزود: ما بخوبی می دانیم که برخورداری از انرژی هسته ای به عنوان خط قرمز کل غرب است و با مذاکرات سیاسی نمی توان این خط قرمز را به خط سبز تبدیل کرد.

دایره اصولگرایی را فراتر از مجموعه مدیران فعلی نظام می دانیم و معتقدیم تجربیات ارزشمند مجموعه اصولگرایان در مدیریت اجرایی کشور باید مورد بهره برداری قرار گیرد

وی افزود: مدعیان سیاستمداری که گمان می کنند خط قرمز را می توان با یک دیپلماسی ویژه به خط سبز تبدیل کرد، سخت در اشتباهند.
این فعال سیاسی تاکید کرد : حزب موتلفه نیز برخورداری از دانش هسته ای را به عنوان ضرورتی انکارناپذیر می داند و کشورمان هیچ خلافی انجام نداده که بخواهد رفتار مستکبرانه غربی ها را تحمل کند.

حبیبی در خصوص نگاه و تعامل موتلفه با دولت اصولگرا نیز اظهار داشت: شعار دولت را منطبق بر آرمانهای انقلاب می دانیم، تلاش دولت در پرداختن به مشکلات مردم در غالب های گوناگون، تلاشی سالم و تحسین برانگیز است، اما معتقدیم با استفاده بیشتر و بهتر از مجموعه کل نیروهای اصولگرای نظام که حضورشان امروز در دولت کمرنگ است، بتوان مدیریت بهتری را شاهد بود .

وی دایره اصولگرایی را فراتر از مجموعه مدیران فعلی نظام دانست و گفت : معتقدیم که تجربیات ارزشمند مجموعه اصولگرایان در مدیریت باید مورد بهره برداری قرار گیرد.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی هدف از سفرهای استانی موتلفه را شناسایی مشکلات حزب در استانها دانست و افزود: می خواهیم گستردگی فعالیت های موتلفه رابه کل کشور تعمیم دهیم تا موجبات نشاط سیاسی و پویایی فعالیت های حزبی را سبب ساز شویم.

کد خبر 433952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha