جواد قاضی، مدیر پخش گویا فیلم، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان مطلب فوق افزود: "فیلم "رؤیای خیس" با وجود داشتن بازیگران جوان و تازه کار غیر از فرامرز قریبیان توانست در 10 روز به فروشی حدود 35 میلیون تومان برسد. البته این موضوع بستگی به تبلیغات مناسب فیلم نیز دارد و موضوع فیلم یکی دیگر از دلایل توجه مخاطبان نوجوان و جوان به این فیلم است."
وی در ادامه افزود: "ما در بزرگراهها و پل های عابر پیاده در تهران بیلبوردهای زیادی را نصب کرده ایم و برای تیزر تلویزیونی این فیلم نیز هزینه های گزافی پرداخت کردیم. "رویای خیس" در حال حاضر 16 سالن به همراه چهار فرهنگسرا در اختیار دارد. البته ما ابتدا با 13 سالن شروع کردیم، ولی چند روز پس از شروع اکران سه سالن دیگر هم به سالن های نمایش دهنده اضافه شد."
قاضی از اضافه شدن سالن های سینمایی در هفته جاری خبر داد و گفت: "در هفته جاری دو سالن سینمایی دیگر به سالن های این فیلم اضافه خواهد شد. این امر نشان از استقبال خوبی است که از فیلم شده است. تغییراتی هم در نوع تبلیغات مطبوعاتی این فیلم در هفته جاری انجام خواهد شد."
وی که مدیر پخش فیلم "گیس بریده" جمشید حیدری نیز هست، درباره میزان فروش این فیلم گفت: "این فیلم نیز با تبلیغات خوبی که داشت توانست در شش هفته اکران خود از مرز 180 میلیون تومان نیز بگذرد. البته "گیس بریده" در حال حاضر همچنان در 12 سالن سینمایی نمایش داده می شود."
نظر شما