پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ تیر ۱۳۹۷، ۹:۰۶

شامگاه جمعه ۱۵ تیر

«مرد شده» و «همه‌چیز درباره آقای ف» به اجرای خود پایان دادند

«مرد شده» و «همه‌چیز درباره آقای ف» به اجرای خود پایان دادند

نمایش‌های «مرد شده» با ۱ هزار و ۲۱۶ مخاطب و «همه‌چیز درباره آقای ف» با ۳ هزار و ۹۳۳ مخاطب، شامگاه جمعه ۱۵ تیر به اجرای عمومی خود در تماشاخانه ایرانشهر پایان دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل تماشاخانه ایرانشهر، نمایش‌های «مرد شده» به کارگردانی آسو بهاری با ۱ هزار و ۲۱۶ مخاطب و «همه‌چیز درباره آقای ف» به کارگردانی آرش عباسی با ۳ هزار و ۹۳۳ مخاطب که از ۱۸ خرداد در ساعت های ۱۹ و ۲۱ در سالن سمندریان این مجموعه تئاتری آغاز کرده بودند شامگاه جمعه ۱۵ تیر به اجرای عمومی خود پایان دادند.

نمایش «مرد شده» به کارگردانی آسو بهاری در ۲۷ اجرای خود پذیرای ۱ هزار و ۲۱۶ مخاطب بود. از این تعداد ۳۸۲ مخاطب با بلیت‌های ۲۰ و ۲۵ هزار تومانی و ۸۳۴ مخاطب با بلیت‌های ۳۰ هزارتومانی به تماشای این نمایش نشستند. همچنین تعداد ۴۰۵ مخاطب شامل هنرمندان، اصحاب رسانه با بلیت مهمان به تماشای این نمایش نشستند.

طبق این آمار، فروش نمایش «مرد شده» طی ۲۷ اجرا مبلغ ۳۳ میلیون و ۸۳۵ هزار تومان بوده است.

نمایش «همه‌چیز درباره آقای ف» به کارگردانی آرش عباسی نیز در ۲۸ اجرای خود پذیرای ۳ هزار و ۹۳۳ مخاطب بود. از این تعداد  ۱۰۸۹ مخاطب با بلیت‌های ۲۰، ۲۵ و ۳۰ هزارتومانی و ۲۸۴۴ مخاطب با بلیت ۳۵ و ۴۰ هزارتومانی به تماشای این نمایش نشستند. همچنین تعداد ۴۲۰ مخاطب شامل هنرمندان و اصحاب رسانه، با بلیت مهمان به تماشای این نمایش نشستند.

طبق این آمار، فروش نمایش «همه‌چیز درباره آقای ف» طی ۲۸ اجرا مبلغ ۱۴۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان بوده است.

کد خبر 4340205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha