به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، جرج بوش درگفتگو با شبکه خبری سی بی اس آمریکا ضمن دفاع از تصمیم خود برای حمله به عراق با گفتن این مطلب که رهبر آن باید می رفت، اظهارداشت : دولت ما به منبع بی ثباتی درعراق توجه کرد و جهانی را تجسم کرد که در آن صدام عجله داشت برای رقابت با ایران یک بمب هسته ای بسازد؛ وی یک منبع مهم بی ثباتی بود .
وی در پاسخ به این سوال که عراق نسبت به تقریبا چهار سال پس از اشغال این کشور بی ثبات تر شده است، گفت :"خوب هیچ شکی نیست که تصمیمات(سیاستهای اشتباه واشنگتن) چیزها را بی ثبات کرده است ".
جرج بوش در ادامه خاطرنشان کرد:"من تصور می کنم تاریخ قصد دارد تکرار شود و راههای زیادی را نشان دهد که ممکن است؛ ما آنها را بهتر انجام داده باشیم ؛هیچ شکی دراین باره نیست ".
رئیس جمهوری آمریکا همچنین با بیان اینکه سقوط صدام اشتباه نبود، گفت :" تصمیم من برای براندازی صدام، به نظر خودم ، تصمیم درستی بود؛ ما تسلیحات پیدا نکردیم و فکر کردیم پیدا خواهیم کرد یا تسلیحاتی که هرکسی فکر می کرد او داشته باشد ، اما وی یک منبع مهم بی ثبانی بود".
بوش همچنین مدعی شد:"ما این کشور را از دست یک ستمگر آزاد کردیم و تصور می کنم که مردم عراق یک بدهی عظیم از قدر شناسی به مردم آمریکا مدیون هستند و معتقدم که بیشتر عراقیها به آن معترفند ".
وی درباره اجرای حکم مرگ صدام گفت : این حکم ، به روش بدی اجرا شد و فکر می کنم که دلسرد کننده بود؛ مهم است که فصل تاریخ عراق بسته شود؛ آنها می توانستند آن را بهتر انجام دهند .
بوش که حزبش پس از انتخابات میان دوره ای ماه نوامبر سال گذشته اکثریت را درکنگره از دست داده است ، استراتژی جدید خود در عراق را اعلام کرده است که در تلاش برای جلو زدن از اپوزوسیون کنگره است . هر چند درخواست وی برای اعزام 21.500 نظامی آمریکایی به عراق ممکن است دموکراتها را برای پیروزی در عراق قانع نکند .
بوش :
تصمیمات من بی ثباتی اوضاع عراق را افزایش داده است / مردم عراق بابت سرنگونی صدام به آمریکا بدهکارند!

رئیس جمهوری آمریکا شب گذشته در گفتگویی اعتراف کرد که تصمیمات دولتش بی ثباتی در عراق را از زمان اشغال این کشور افزایش داده است .
نظر شما