به گزارش خبرنگارمهر، محمدحسین شهدی نژاد ظهر سه شنبه در نشست خبری به مناسبت آغاز هفته تأمین اجتماعی با اشاره به مهمترین اقدامات انجام شده مدیریت درمان تأمین اجتماعی در استان، اظهارکرد: در استان گیلان ۱۳ مرکز درمانی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی وجود دارد که تمامی خدمات در این مراکز رایگان است.
وی با اشاره به مراجعه بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به مراکز درمانی تأمین اجتماعی در سال گذشته، گفت: حدود ۱۸ هزار بستری در بیمارستانهای تحت پوشش این سازمان انجام شده و حدود ۹ هزار عمل جراحی در این مراکز بهصورت رایگان انجام شده است.
وی به اجرای طرح ارتقای هتلینگ بیمارستان رسول اکرم (ص) اشاره کرد و افزود: در طرح ارتقای هتلینگ پنج میلیارد تومان هزینه شده و از لحاظ کمی این بیمارستان با بیمارستانهای خصوصی برابری میکند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان با اشاره به راهاندازی مجهزترین دستگاه MRI دراین بیمارستان، خاطرنشان کرد: بزرگترین مزیت این دستگاه قطر دهانه آن است با ۷۰ سانتیمتر و عرض ۱۴۵ سانتیمتر برای کاهش ترس بیمار تعبیه و همچنین ظرفیت پذیرش بیماران با وزن تا ۳۰۰ کیلوگرم را نیز دارد.
شهدی نژاد در ادامه از استقرار طرح پرونده بیماریهای مزمن در استان خبر داد و گفت: سابقه بیماران در این طرحها ثبت شده که این امر در تسهیل درمان بیماران بسیار موثر است.
مشارکت ۲۵۰ پزشک در اجرای طرح نسخه الکترونیک
وی با اشاره به نسخه الکترونیک در درمان غیرمستقیم و مشارکت ۲۵۰ پزشک گیلانی در این طرح، ادامه داد: بیمهشدگان با سیستم مکانیزه میتوانند در هر جای کشور داروی خود را دریافت و پزشک نیز ویزیت خود را بهصورت آنلاین دریافت میکند.
شهدی نژاد در ادامه به سیستم نوبتدهی پیشرفته بیمارستانهای تأمین اجتماعی نیز اشاره و تصریح کرد: مخاطبان بهراحتی میتوانند از طریق شمارهگیری ۱۳۱۴۲# از سیستم نوبتدهی متمرکز کلیه مراکز تابعه در سطح استان استفاده کنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان با اشاره به طرحهای توسعه مراکز درمانی تأمین اجتماعی دراین استان، اظهارکرد: ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی لنگرود، که سومین بیمارستان رایگان تامین اجتماعی بوده در این شهر در حال انجام است.
وی افزود: این بیمارستان در زمینی به مساحت ۲ هکتار توسط خیرین شهر لنگرود اهدا شده با زیربنای حدود ۱۴ هزار مترمربع و با اعتباری بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال در حال ساخت می باشد.
شهدی نژاد به اجرای پروژه های پلی کلینیکهای تخصصی انزلی و درمانگاه آستانهاشرفیه نیز اشاره و اظهارکرد: درمانگاههای تالش و آستارا نیز در حال ارتقا به درمانگاههای تخصصی هستند.
نظر شما