پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۲۳

کوچ کارگران افغانستانی بر نگهداشت شهر تاثیری ندارد

کوچ کارگران افغانستانی بر نگهداشت شهر تاثیری ندارد

برخی فعالان حوزه شهری معتقدند کوچ اتباع افغانی می تواند در بحث نگهداشت شهر مشکلاتی ایجاد کند اما رییس کمیسیون سلامت می گوید در صورت کوچ کارگران افغانی، نیروی انسانی ایرانی جایگزین می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، برخی از فعالان حوزه شهری معتقدند مهاجرت ناگهانی اتباع افغانی می تواند مشکلات جدی و نگران کننده ای در حوزه خدمات شهری و نگهداشت شهر به دنبال داشته باشد.

براساس برخی آمارهای غیر رسمی در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد کارگران جمع آوری زباله و نگهداشت شهر و فضای سبز فعال در شهر تهران  کارگران افغانی هستند  که دیگر تمایلی برای ادامه کار با وضع پیش آمده در حوزه نرخ  ارز ندارند  زیرا درآمدشان به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده است.

در سال های گذشته برای جایگزینی نیروهای ایرانی با افغانی تلاش هایی انجام شد و به تمامی پیمانکاران اعلام شده بود که اجازه استفاده از نیروهای اتباع بیگانه را ندارند اما در عمل کمتر به این بخشنامه ها عمل می شد به ویژه در حوزه هایی که کارگرانی ایرانی تمایلی به انجام آن نداشتنند.

 محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران معتقد است کوچ کارگران افغانی جای نگرانی ندارد و نیروهای ایرانی جایگزین آنها می شوند و شهرداری مشکلی از لحاظ نیروی کار دراین حوزه ها نخواهد داشت.

 زهرا صدر اعظم نوری هم معتقد است با رفتن نیروهای افغانی از حوزه خدمات شهری شهرداری دچار مشکل نخواهد شد.

او می گوید : در براساس قوانین گذشته استفاده از اتباع افغانی ممنوع بود اما فکر نمی کنم با وجود تعداد زیادی جویای کار در داخل کشور با رفتن کارگران افغانی ما دچار مشکلی درحوزه های مختلف خدمات شهری شویم.

صدر اعظم نوری این نگاه که حوزه هایی کاری که کارگران افغانی حاضر به انجام آن بودند اما ایرانی ها تمایلی به حضور در آن ندارند مانند تفکیک زباله می گوید: این طور نیست که کارگران ایرانی حاضر به کار در بخش تفکیک زباله یا فعالیت های دشورا نباشند، پیش از این هم استفاده از اتباع کشورهای خارجی دستور العمل خاصی داشت وبا وجود نیروی انسانی بی کار مشکلی بعد از مهاجرت نیروهای افغان نخواهیم داشت.

کد خبر 4344034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha