به گزارش خبرنگار مهر، هادی زارع پور ظهر سه شنبه در نشست رؤسای آموزش ورپرورش شهرستانها ورمناطق استان افزود: فضای آموزشی استان و شهر یاسوج فضایی ثابت است و اضافه شدن دانش آموزان مشکلات فراوانی را بر آموزش و پرورش برای ایجاد فضای آموزشی وارد می کند.
وی با بیان اینکه فضای آموزشی استاندارد از دغدغه های اصلی در حاشیه شهر است، گفت: باید در این راستا حاشیه نشینی را مدیریت کنیم.
زارع پور اظهار داشت: سیاستهای کلی آموزش و پرورش استان اجرایی کردن سند تحول بنیادین، توسعه مشارکتهای مردمی، شاداب سازی وایجاد نشاط در مدارس و کاهش تمرکز در آموزش و پرورش اس.
وی افزود: برنامه سلامت جسمی و روحی دانش آموزان نیز بادی همواره مورد توجه قرار بگیرد.
زارع پور با اشاره به تحریمهای اعمال شده بر کشور تاکید کرد: در راستای بهبود شرایط در کشور و با توجه به شرایط پیش آمده و برای کمک به دولت باید از مأموریتهای غیرضروری خودداری و اصل صرفه جویی در حاملهای انرژی رعایت شود.
نظر شما