پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۸:۰۶

یکروز پس از دیدار ترامپ با پوتین رخ داد؛

درخواست لهستان برای تقویت ناتو در شرق اروپا جهت مقابله با روسیه

درخواست لهستان برای تقویت ناتو در شرق اروپا جهت مقابله با روسیه

کمتر از یک روز پس از دیدار اخیر روسای جمهور روسیه و آمریکا، نخست وزیر لهستان خواستار تقویت ناتو در شرق اروپا برای مقابله با روسیه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ماتئوش موراویتسکی، نخست وزیر لهستان روز سه شنبه اعلام کرد: لازم است  ناتو در واکنش به سیاست‌ها و رویکرد تهاجمی روسیه در شرق اروپا تقویت شود.

نخست وزیر لهستان تقویت ناتو در شرق اروپا را به این دلیل خواستار شده که به گفته او متاسفانه سیاست‌های تهاجمی روسیه پایانی ندارد.

وی این سخنان را در جریان یک کنفرانس خبری و در واکنش به دیدار روز گذشته روسای جمهور آمریکا و روسیه عنوان کرده است.

 موراویتسکی در عین حال با اشاره به دونالد ترامپ گفته است که رویکرد تهاجمی روسیه به هیچ عنوان تغییری نکرده و امید دارد که رئیس جمهور آمریکا نیز به همین نتیجه رسیده باشد.

دیدار روز گذشته روسای جمهور آمریکا و روسیه به میزبانی فنلاند در شرایطی برگزار شد که دونالد ترامپ که قبل از آن در سفر اروپایی خود در اجلاس ناتو شرکت کرده بود، انتقادات تندی را علیه اعضای این سازمان نظامی عنوان کرده و خواستار افزایش سهم پرداخت کشورهای اروپایی در تامین هزینه‌های ناتو شده بود.

انتقاداتی که با واکنش‌های متقابل در میان کشورهای اروپایی و از جمله لهستان روبرو شده است.

لهستان از ژوئیه ۲۰۱۶ به عضویت کامل در سازمان آتلانتیک شمالی موسوم به ناتو درآمده است.

کد خبر 4349823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha