به گزارش خبرنگارمهر، بهمن مرادنیا امروز چهارشنبه در بازدید از سیلو ۱۲ هزارتنی تعاون روستایی شهرستان کامیاران در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه با توجه به میزان گندم برداشت شده در استان شاهد تحقق پیش بینی تولید یک میلیون تن این محصول هستیم.
وی عنوان کرد: بر اساس برآوردهای انجام سده از میزان تولید مذکور ۹۰۰ هزارتن گندم مازارد برنیاز کشاورزان استان توسط دولت خریداری می شود.
وی اظهارداشت: در طول دو هفته ای که برداشت و خرید گندم در استان آغاز شده ۱۶۸ هزارتن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است.
استاندار کردستان اعلام کرد: تا ۲۲ تیرماه ۵۰ درصد بهای گندم خریداری شده از کشاورزان استان که مبلغی معادل ۴۸ میلیارد تومان است، به کشاورزان استان پرداخت شده است.
مرادنیا بیان کرد: پیش بینی شده در شهرستان کامیاران ۷۰ هزارتن گندم خریداری شود که تاکنون در این شهرستان ۳۰ هزارتن تحویل هشت مرکز خرید شده است.
نظر شما