پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ تیر ۱۳۹۷، ۲۳:۵۲

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان شهربابک:

شهربابک با مشکل جدی خشکسالی مواجه است

شهربابک با مشکل جدی خشکسالی مواجه است

کرمان - مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان شهربابک از خشکسالی و کمبود شدید آب در شهرستان شهربابک خبر داد.

علی ابراهیمی در گفتگو با مهر اظهارداشت: یکی از مهمترین چالشهای موجود در شهرستان شهربابک کمبود آب است و میزان بارندگی در سال آبی جاری در این شهرستان به حد نصاب نرسیده است و بسیاری از منابع آبی با کمبود شدید آب مواجه شده اند.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان شهربابک گفت: مردم باید این واقعیت را درک کنند و با صرفه جویی در بخش های مختلف از هدر رفت آب و فشار بیشتر برمنابع آبی به خصوص منابع آب زیر زمینی بکاهند.

ابراهیمی بیان کرد: یکی از راهکارها بهسازی شبکه های آب روستایی و شهری است که در این خصوص گامهای خوبی برداشته شده که باید با تخصیص اعتبار آن را ادامه دارد.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان شهربابک گفت: یکی از مشکلات موجود وجود چاههای آب و برداشت بی رویه از این چاه ها ست که باید با نصب کنتور بر روی این چاه ها میزان برداشت را مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: اصلاح الگوی کشت و جلوگیری از کشت محصولات آب بر و اقتصادی کردن کشاورزی می تواند موجب حفظ منابع آبی موجود و کاهش مشکلات در آینده شود.

کد خبر 4351138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha