به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار وزیر آموزش و پرورش با اشاره به دیرینه بودن روابط ایران و آلمان و وجوه مشترک فرهنگی میان دو کشور گفت: ارتباطات فرهنگی میان دانشمندان ایرانی و آلمانی بسیار بوده و از همین رو حجم عظیمی از کتاب های اندیشمندان ایرانی به زبان آلمانی و آثار دانشمندان آلمانی به زبان ایرانی ترجمه شده است.
وی این همبستگی فرهنگی را موجب تقویت هر چه بیشتر ارتباط دو ملت دانست و افزود: در جهان فعلی ملت ها به بلوغ فکری بالایی دست پیدا کرده اند و تنها دولت هایی می توانند ثبات و استقرار داشته باشند که به خواست ها، فرهنگ و مطالبات مردم خودشان احترام گذاشته و عمل نمایند.
مهندس فرشیدی با اشاره به تلخی قطعنامه اخیر شورای امنیت در تحریم ایران گفت: دانش آموزان ایرانی ممنوع بودن دسترسی به برخی از علوم مورد نیاز کشورشان را نمی پذیرند و برای آنان توجیه پذیر نیست که چگونه برخی از کشورها مانند اسرائیل حتی به داشتن بمب هسته ای اقرار می کنند اما ایران نمی تواند به انرژی صلح آمیز هسته ای دست پید کند.
بنابراین گزارش، در این دیدار سفیر آلمان با تاکید بر عمیق بودن ارتباط ایران و آلمان و ضرورت توسعه این ارتباطات گفت: پس از وقوع انقلاب اسلامی در ایران، افزایش چشمگیر باسوادی در ایران و ریشه کنی آن در سال های اخیر قابل تحسین است و این نشان از تلاش مثبت موثر و آموزش و پرورش ایران دارد.
وی همچنین در این دیدار خواستار رفع موانع موجود بر سر راه مدرسه آلمان در ایران شد که وزیر آموزش و پرورش کشورمان برای رفع و بررسی مشکلات قول مساعد داد.
نظر شما