پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۷:۴۳

ترامپ: چین و اتحادیه اروپا پول های خود را دستکاری می کنند

ترامپ: چین و اتحادیه اروپا پول های خود را دستکاری می کنند

رئیس جمهوری آمریکا با انتشار پیامی جدید چین و اتحادیه اروپا را متهم به پائین نگه داشتن ارزش پول های رایج خود در برابر دلار با هدف رسیدن به مازاد تجاری کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در پیام خود در توئیتر می نویسد: چین، اتحادیه اروپا و دیگران پول های رایج خود و نرخ بهره ها را دستکاری کرده و آنها را پائین می آورند. در حالی که آمریکا در حال بالا بردن بهره ها بوده و دلار هر روز بیشتر از دیروز قدرتمندتر می شود. از رقابت بزرگ کنار بکشید.

وی در پیام دیگری می نویسد: آمریکا نباید تنبیه شود چون ما خیلی خوب عمل می کنیم. محدودیت های امروز به همه آسیب زده و این کاری است که ما انجام داده ایم. آمریکا باید بتواند آنچه را که به واسطه دستکاری غیرقانونی پول های رایج و قراردادهای بد تجاری از دست داده به دست بیاورد.

ترامپ همچنین امروز در مصاحبه ای از آمادگی خود برای اعمال تعرفه ۵۰۰ میلیارد دلاری بر کالاهای چینی خبر داده بود.

آمریکا از چندی قبل با اعمال تعرفه بر کالاهای وارداتی از چین و کشورهای اروپایی جنگ تجاری با پکن و بروکسل را آغاز کرده است.

کد خبر 4352075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha