پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۲۷

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

کاهش ۲۰ درصدی تولید تخم مرغ/قیمت رقابتی برای صادرات نداریم

کاهش ۲۰ درصدی تولید تخم مرغ/قیمت رقابتی برای صادرات نداریم

دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم گذار ایران از کاهش ۲۰ درصدی تولید تخم مرغ خبر داد و گفت: در ۴ ماهه امسال کمتر از هزارتن صادرات انجام شده است.

سید فرزاد طلاکش در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه قیمت تخم مرغ در دو هفته گذشته تقریبا ثابت بوده است، اظهارداشت: نسبت به ماه گذشته قیمت این محصول کاهش یافته و هم اکنون میانگین قیمت هرکیلوگرم از آن درب مرغداری ۶۰۰۰ تومان است.

وی پیش بینی کرد که  وضعیت قیمت طی روزهای آینده به همین شکل بماند و دلیلی برای افزایش یا کاهش نرخ این محصول وجود ندارد.

دبیرکل کانون سراسری مرغ تخمگذار ایران درباره شرایط بازار نهاده های دامی نیز افزود: قیمت نهاده ها نسبت به ۲۰ روز گذشته تغییری نداشته و درحال حاضر نرخ هرکیلوگرم کنجاله سویا تحویل درب مرغداری ۲۲۵۰ تومان و ذرت تحویل درب مرغداری بین ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان است.

طلاکش با بیان اینکه صادرات تخم مرغ به دلیل مشکلات قیمتی تقریبا متوقف شده است، گفت: ما در این زمینه با ممنوعیت و محدودیت مواجه نیستیم اما توان رقابت در بازارهای جهانی را نداریم.

وی با اشاره به اینکه تولید تخم مرغ نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲۰ درصد کاهش یافته است، اضافه کرد: خارج شدن برخی از واحدها از چرخه تولید در پی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، دلیل این امر است.

این فعال بخش خصوصی تصریح کرد: با وجود این به دلیل کاهش تقاضا در داخل(با توجه به تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و گرمای هوا) از نظر وزنی با مازاد محصول مواجه هستیم. چراکه در استانهایی مانند خراسان، اصفهان، یزد و سمنان به دلیل اینکه بازار داخل صدمه نبیند، مرغ های سن بالا حذف نشده اند و به تولید ادامه می دهند.

طلاکش ادامه داد: در ۴ ماه امسال صادرات تخم مرغ از کشور کمتر از ۱۰۰۰ تن بوده است.

کد خبر 4352407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha