پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ دی ۱۳۸۵، ۱۲:۵۷

رئیس کمیسیون عمران در پرسش از وزیر مسکن:

دولت نتوانسته مدیریت مناسبی را در بخش مسکن اعمال کند

دولت نتوانسته مدیریت مناسبی را در بخش مسکن اعمال کند

علی اکبر آقایی گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون بیش از 100 سیاست را مصوب کردیم ولی توفیقات لازم را نداشته است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، علی اکبر آقایی درطرح پرسش از وزیر مسکن با اشاره به اینکه بحران تامین مسکن ، بحران جهانی است گفت: هیچ کشوری از این مسئله و مشکل فارغ نیست، مگر اینکه با سیاست های کلان از آن فارغ شود و مهمترین سیاست در این بخش آمایش جمعیتی است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: یک سیاست کلان بین عمران شهری و آمایش سرزمین به عنوان سیاست مسکن وجود دارد که متاسفانه ما در این بخش غافل مانده ایم.

آقایی خاطرنشان کرد: کشورهایی که این مشکل را پشت سر گذاشته اند می گویند دخالت در بخش مسکن باید بیشتر باشد ولی در حال حاضر کمتر از 3 درصد است.

نماینده سلماس گفت: آخرین آمار که در سال 85 است نرخ رشد جمعیت کشور 6/1 است در صورتی که تحولات خانوار در بخش مسکن 6/3 است.

رئیس کمیسیون عمران تصریح کرد: با روند تولید مسکن تا سال 80 که تراکم ممنوع نشده بود، در کشور روند صعودی داشت و 480 هزار پروانه ساخت صادر شده است، در حالی که در تهران در سال 71 ، 200 هزار پروانه ساخت ولی در سال 80، 200 هزار و در سال 84 کمتر از 100 هزار بوده است.

وی اظهار داشت: دولت نتوانسته مدیریت مناسبی را اعمال کند، ما باید برای 97 درصد سرمایه گذاری بخش مسکن بتوانیم معقول عمل کنیم و آنها باعث نشود سرمایه ها فرار کنند.

کد خبر 435480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha