پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۲۰

افزایش بی سابقه حملات هوایی آمریکا در افغانستان

افزایش بی سابقه حملات هوایی آمریکا در افغانستان

فرماندهی مرکزی نیروی هوایی آمریکا گزارش داد که حملات هوایی نظامیان آمریکایی در افغانستان به صورت بی سابقه ای در سال جاری افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آوا، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا گزارش داد که در ۶ ماه نخست سال ۲۰۱۷ میلادی که پرمشغله ترین سال برای نیروی هوایی آمریکا در افغانستان خوانده شده، ۱۶۳۴ راکت و بمب در افغانستان پرتاب شده است.

در ادامه این گزارش آمده است که حملات هوایی نظامیان آمریکایی در افغانستان به صورت بی سابقه ای در سال جاری افزایش داشته است.

افزون بر حملات هوایی نظامیان آمریکایی، نیروی هوایی افغانستان نیز حملات هوایی را در این مدت انجام داده که این حملات شامل آمار ارائه شده از سوی نیروی هوایی آمریکا نمی‌شود.

حملات هوایی نظامیان افغان و خارجی، در برخی موارد توام با تلفات سنگین به غیر نظامیان نیز بوده است.

افزون بر این سازمان ملل متحد گزارش داده است که در ۶ ماه نخست سال جاری میلادی ۱۶۹۲ غیر نظامی افغان در جنگ کشته و ۳۴۳۰ غیرنظامی دیگر زخمی شده اند که در این میان، حملات هوایی – نیروهای خارجی و افغان – سبب کشته شدن ۱۴۹ نفر و زخمی شدن ۲۰۴ نفر شده است.

آمار امسال سازمان ملل متحد، نمایانگر افزایش ۵۲ درصدی تلفات غیر نظامیان افغان در اثر حملات هوایی در مقایسه با ۶ ماه نخست سال ۲۰۱۷ میلادی است.

این در حالی است که آمریکا ادعا می کند که افزایش حملات هوایی نظامیان آمریکایی در افغانستان نشان‌دهنده فشار نظامی است که به گروه طالبان وارد می‌شود تا این گروه را به مذاکرات صلح با دولت افغانستان وادار کند.

فرمانده نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد که حملات هوایی تا زمانی ادامه خواهد یافت که طالبان به مذاکره با دولت افغانستان تمایل نشان دهند.

با این‌حال، طالبان تاکنون هیچ تمایلی به مذاکره با دولت افغانستان نداشته و همواره خواستار مذاکرات مستقیم با واشنگتن شده است.  

کد خبر 4356596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha