۵ مرداد ۱۳۹۷، ۲۲:۵۴

مدیرعامل باشگاه پیکان:

قیمت سروش رفیعی بالا بود/ استقلال و پیکان خوب نبودند

قیمت سروش رفیعی بالا بود/ استقلال و پیکان خوب نبودند

مدیرعامل باشگاه پیکان دلایل عدم جذب سروش رفیعی را توضیح داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود شیعی پس از تساوی بدون گل استقلال تهران و پیکان در هفته نخست رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران گفت:  به نظرم چون هفته نخست بود، هر دو تیم شرایط ایده‌آلی نداشتند و باید بگویم بازی خوبی را از هر دو تیم ندیدیم.

مدیرعامل باشگاه پیکان ادامه داد: به هر حال هفته‌های نخست لیگ است و طبیعی است که تیم‌ها در شرایط ایده‌آل نباشند؛ باید کمی فرصت داد تا توانایی‌های فنی هر دو تیم را ببینیم؛ سعی کردیم جوانگرایی را در پیکان تهران حفظ کنیم و با همین شیوه امیدوار به کسب نتایج درخشان در طول بازی‌های لیگ هستیم.

شیعی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره عدم جذب سروش رفیعی توسط خودروسازان اظهار داشت: دو دلیل وجود داشت که نتوانستیم  رفیعی را بگیریم؛ اول اینکه مبلغی که قرار بود به رفیعی پرداخت شود، بالا بود. همچنین در همان پست بازیکنان جوان خوبی داشتیم که می‌توانند از عهده کار برآیند. اینکه گفته شود او مبلغی در حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای نیم‌فصل می‌خواست، درست نیست؛ رقمش پایین‌تر از این حرف‌ها بود، به هر حال بودجه باشگاه ما مشخص بود و نمی‌توانستیم از آن عبور کنیم.

کد خبر 4358443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha