پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ دی ۱۳۸۵، ۱۴:۳۹

180 نماینده مجلس در نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه خواستار شدند:

با رفع نواقص قانونی از اشاعه و گسترش مفاسد جلوگیری شود

180 نماینده مجلس شورای اسلامی، در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه با اشاره به تکثیر لوح های فشرده مستهجن، خواستار اقدامات به جا و صحیح قوه قضاییه در این مورد شدند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در این نامه که در پایان جلسه علنی امروز مجلس قرائت شد، چنین آمده است:

همان گونه که استحضار دارید، متاسفانه چندی است که  افرادی شرور با اغفال زنان و دختران و در مواردی با عنف و شیوه های گوناگون و فیلمبرداری از صحنه های مربوط و تکثیر لوح های فشدره مستهجن ( سی دی ها ) آنان را وادار به تمکین مکرر و هتک حرمت نموده و با اخاذی مالی وناموسی آنان را با زور و عنف در اختیار افراد بعضا مرفه و غیره قرار می دهند  که همگی این امور از مصادیق ترویج فساد و فحشا و تشییع فاحشه و رعب در جامعه و نمونه بارز افساد در زمین و محاربه با خداوند است .

لذا با توجه به اینکه این مسائل عفت عمومی و امنیت اجتماعی و خانوادگی را به شدت متزلزل و جامعه را از جهات اخلاقی با نا امنی روبرو ساخته است، پرواضح است که عدم برخورد قاطع و سریع، شرارت افراد فاسد و مفسد را افزایش خواهد داد و لذا باید با برنامه ریزی اساسی و عنداللزوم با رفع نواقص قانونی و وضع مقررات لازم و اجرا نمودن قانون با دقت و صلابت هر چه زودتر از اشاعه و گسترش این مفاسد جلوگیری کرد.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن آمادگی جهت تدوین و وضع قوانین لازم، حمایت قاطع خود را از اقدام دادسراها و محاکم در صدور کیفر خواست و حکم اعدام برای گروهی از این گونه افراد شرور و دستگیر شده که ضمنا وابسته به باندهای سازمان یافته فساد هستند، اعلام می داریم و امیدواریم که حضرت عالی با جدیت و قاطعیت در قوه قضاییه از این امر پشتیبانی نموده و اقدامات لازم درجهت جلوگیری از این گونه اعمال به عمل آورید.

بدیهی است جلوگیری  از بروز و افزایش مفاسد اجتماعی و برخورد با متجاوزین به حقوق بانوان محترم از وظایف اصلی قوه قضاییه بوده و لازم است کلیه تمهیدات لازم را برای انجام این مهم فراهم نماید.

 البته قوای دیگر به ویژه وزارتخانه های کشور ، اطلاعات ، ارشاد اسلامی ، نیروی مقاومت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در این راستا  وظایفی بس مهم به عهده دارند که ضروری است با اتخاذ تدابیر مشترک و عنداللزوم تشکیل ستاد مبارزه با این پدیده شوم با وظایف خود توجیه و نسبت به انجام آن با تمام توان همت گمارند.

لذا یکبار دیگر تاکید می نماییم که دشمن با شبیخون فرهنگی ، فرهنگ دینی و ارزش های اسلامی جوانان کشور را هدف گرفته و تاخیر در اقدام خسارت جبران ناپذیری را بر جامعه اسلامی تحمیل خواهد کرد.

اتخاذ راهکار علمی ، فوری ،دقیق و هماهنگ مجموعه دستگاههای متولی و ذیربط وظیفه همه ما بویژه قوه محترم قضاییه است و امید و انتظار است با دستورات و اقدامات بجا و صحیح قوه محترم قضاییه کشور و مردم عزیز ایران اسلامی از این بحران با امنیت خارج شوند.

کد خبر 436082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha