پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۴۷

معاون اداری مالی وزارت علوم تشریح کرد؛

اقدامات دانشگاه ها در حوزه مدیریت سبز

اقدامات دانشگاه ها در حوزه مدیریت سبز

معاون اداری مالی وزارت علوم گفت: شورای راهبری مدیریت سبز وزارت علوم و پارک های علم و فناوری ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی نظرپور ظهر امروز در مراسم افتتاحیه همایش و نمایشگاه پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز در دانشگاه امیرکبیر گفت: شورای راهبری مدیریت سبز وزارت علوم در ذیل معاونت اداری و مالی این وزارتخانه ایجاد شده است. همچنین شورای راهبری مدیریت سبز پارک های علم و فناوری نیز ایجاد شده و تاکنون ۲۰ پارک این شورا را تشکیل داده اند.

وی خاطرنشان کرد: کنترل سیستم های حرارتی و برودتی، حمل و نقل، مدیریت پسماند، مدیریت مصرف آب، کنترل سیستم روشنایی، کنترل تجهیزات اداری و نحوه استفاده از آنها، مدیریت میزان مصرف، مدیریت مصرف آب و کنترل سیستم های روشنایی از شاخص های مورد توجه در شورای راهبری مدیریت سبز است.

معاون اداری مالی وزارت علوم خاطرنشان کرد: در این راستا در دانشگاه هایی مانند تهران و صنعتی امیرکبیر رفت و آمد وسایل نقلیه حذف شده است.

نظرپور تاکید کرد: همچنین در برخی از دانشگاه ها نیز رفت و آمد با ماشین های برقی صورت می گیرد.

وی عنوان کرد: علی رغم اینکه سیستم اتوماسیون در دانشگاه های کشور فعال شده اما در بسیاری موارد مشاهده می کنیم که همچنان مصرف کاغذ در این مراکز بسیار زیاد است.

معاون اداری مالی وزارت علوم تاکید کرد: ردیف بودجه متمرکز برای موضوع مدیریت سبز در سال ۹۶ برای دانشگاه ها در نظر گرفته شد و در سال جاری نیز  این بودجه قرار است برای پژوهشگاه ها نیز اختصاص داده شود و امیدواریم در سال ۹۸ شاهد اختصاص این ردیف بودجه به پارک های علم و فناوری باشیم.

نظرپور خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ حدود ۶۷ میلیارد تومان اعتبار بودجه تملک دارایی و سرمایه ای به پارک های علم و فناوری اختصاص داده شد که این رقم در سال ۹۷ به ۵۲ میلیارد تومان رسید که نشان دهنده کاهش ۲۳ درصدی بوده است.

وی گفت: بر اساس قانون یک میلیارد دلار برای تامین فاینانس با هدف تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی در نظر گرفته شده که پرداخت آن از محل اعتبارات عمومی خواهد بود و امیدواریم بتوانیم این بودجه را به دانشگاه ها اختصاص دهیم.

معاون اداری مالی وزارت علوم تاکید کرد: بر اساس قانون بودجه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی می توانند برای خرید تجهیزات و به روزرسانی  آزمایشگاه های خود از تسهیلات بانکی استفاده کند که امیدوارم بتوانیم این موضوع را نیز عملیاتی کنیم.

کد خبر 4361040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha