به گزارش خبرنگار مهر، امین امینیان صبح امروز دوشنبه در جلسه پدافند غیرعامل با محیطـ زیست و بیولوژیک هشترود گفت: ما آن طور که شاید با طبیعت برخورد نکردیم و و حالا شاهد بازخورد آن در جامعه هستیم.
وی ادامه داد: عدم حفاظت از محیط زیست و مداخله غیر مسئولانه با طبیعت باز خورد طبیعت رابه همراه داشته است.
وی افزود: آمایش سرزمین که سالهای سال مورد غفلت واقع شده بود الان جزو برنامه های اصلی دولت و نظام است و باید در این راستا تمام تلاش خود را انجام دهیم.
فرماندار هشترود در ادامه اظهار داشت: پدافند غیر عامل از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که مقام معظم رهبری نیز در این راستا سیاست هایی را ابلاغ کردند.
امینیان در ادامه با اشاره به توطئه های دشمنان انقلاب اسلامی یادآورشد و اظهار داشت : امروزه دشمنان انقلاب اسلامی در صدد تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و ما باید در مقابل آنان ایستادگی کرده و عزت و اقتدار خود را حفظ کنیم.
نظر شما