بهمن عسگری سوادجانی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت ۲۶۵ کارگاه تولید نمد در چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: در چهارمحال و بختیاری ۱۵ کارگاه بزرگ تولید نمد فعالیت می کند.
وی عنوان کرد: در این استان ۲۵۰ کارگاه کوچک تولید نمد فعالیت می کند.
اشتغال ۵۰۰ نفر در بخش تولید نمد چهارمحال و بختیاری
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: کارگاه های تولید نمد زمینه اشتغال بیش از ۵۰۰ نفر را فراهم کرده است.
وی بیان کرد: تولید محصولات جدید نمدی زمینه ساز توسعه بخش نمد این استان شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: بیشترین کارگاه های تولید نمد در شهرهای بروجن و شهرکرد واقع هستند.
وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجه از محصولات نمدی چهارمحال و بختیاری صادر می شود، بیان کرد: افزایش صادرات محصولات نمدی موجب رونق این بخش شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: شهرکرد به عنوان شهر نمد کشور ثبت ملی شده است.
نظر شما