پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۱۰

مستند «تلبیس» و مجموعه موشن گرافیک «وارونگی» رونمایی شد

مستند «تلبیس» و مجموعه موشن گرافیک «وارونگی» رونمایی شد

قم - مستند «تلبیس» و مجموعه موشن گرافیک «وارونگی» طی مراسمی با حضور تهیه کنندگان این مجموعه رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طی مراسمی کهپیش از ظهر پنجشنبه در خبرگزاری حوزه برگزار شد از مستند «تلبیس» و مجموعه موشن گرافیک «وارونگی» رونمایی شد.

حجت الاسلام جمالی تهیه کننده مستند تلبیس در این مراسم اظهار داشت: در ابتدا که می‌خواستیم این مستند را شروع کنیم بسیار نا امید شدیم چون مشکلات بسیاری برای ورود به شهر موصل بود اما به لطف خداوند توانستیم همه مشکلات و موانع را رفع نماییم و مستند را تهیه کنیم.

وی بیان کرد: هنوز مردم با وجود این که چند ماهی از آزادی موصل گذشته بود اما هنوز از برگشت داعش می‌ترسیدند  و حاضر به مصاحبه و ‌گفتگو نمی‌شدند.

مختاری تهیه کننده و کارگردان مجموعه موشن گرافیک وارونگی نیز طی سخنانی اظهار داشت: این مجموعه از روی کتاب وارونگی تولید شده و در حال حاضر ۵ قسمت آن به زبان فارسی به پایان رسیده و در حال ساخت این فصول به زبان های عربی و انگلیسی نیز هستیم.

وی با بیان اینکه با بازنویسی متن کتاب، توانستیم کلیپ های سه دقیقه ای از فصل های گوناگون آن داشته باشیم، گفت: جهاد، خلافت، توحش، بدعت و جاهلیت، پنج فصل تولید شده موشن گرافی وارونگی است.

کد خبر 4363968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha